Missa inte vårt Black Friday-erbjudande: 50% rabatt på ett nytt årsabonnemang

Black Friday är här och det vill vi såklart fira med ett kanonerbjudande till dig! Du får därför 50% rabatt på första fakturan när du köper ett valfritt årsabonnemang hos oss mellan den 23-26 november. Så passa på och beställ ett ytterligare abonnemang till en ny hemsida eller tipsa dina vänner och ta del av årets deal du med!Japp, du läste rätt! Du får hela 50% i rabatt på ett nytt årsabonnemang på första faktura det första året – ett riktigt pangpris! Du väljer själv vilket abonnemang som passar dig bäst; Standard, Professionell eller E-butik. För att ta del av erbjudandet anger du rabattkoden “blackfriday” i kassan när du beställer ditt abonnemang. Så enkelt är det! Läs mer om våra olika abonnemang och priser.

Erbjudandet gäller dig som:

Väljer att bli kund eller redan är kund och beställer ett ytterligare abonnemang. (Gäller ej vid förnyelse.)
Tar del av erbjudandet under dessa 4 dagar, mellan den 23-26 november.

Så här gör du:
1. Skapa ett konto eller logga in på ditt befintliga konto.
2. Klicka på länken “Beställ” nere till höger i huvudmenyn.
3. Välj det abonnemang som du önskar.
4. Ange rabattkoden “blackfriday” och abonnemanget är ditt!

Så passa på att köpa ditt abonnemang innan den 26 november och ta del av dealen du med!

Black Friday är här och det vill vi såklart fira med ett kanonerbjudande till dig! Du får därför 50% rabatt på första fakturan när du köper ett valfritt årsabonnemang hos oss mellan den 23-26 november. Så passa på och beställ ett ytterligare abonnemang till en ny hemsida eller tipsa dina vänner och ta del av årets deal du med!

Japp, du läste rätt! Du får hela 50% i rabatt på ett nytt årsabonnemang på första faktura det första året – ett riktigt pangpris! Du väljer själv vilket abonnemang som passar dig bäst; Standard, Professionell eller E-butik. För att ta del av erbjudandet anger du rabattkoden “blackfriday” i kassan när du beställer ditt abonnemang. Så enkelt är det! Läs mer om våra olika abonnemang och priser.

Erbjudandet gäller dig som:

  • Väljer att bli kund eller redan är kund och beställer ett ytterligare abonnemang. (Gäller ej vid förnyelse.)
  • Tar del av erbjudandet under dessa 4 dagar, mellan den 23-26 november.

Så här gör du:
1. Skapa ett konto eller logga in på ditt befintliga konto.
2. Klicka på länken “Beställ” nere till höger i huvudmenyn.
3. Välj det abonnemang som du önskar.
4. Ange rabattkoden “blackfriday” och abonnemanget är ditt!

Så passa på att köpa ditt abonnemang innan den 26 november och ta del av dealen du med!