Hösterbjudande: Köp .SE domäner för 9 kronor!

Driver du företag i Sverige och behöver ett domännamn är en .SE domän det självklara valet. Just nu ger vi dig ett riktigt bra pris på .SE domäner – endast 9 kronor det första året! Erbjudandet innebär att du som är kund hos oss sparar 140 kronor vid köp av ett nytt domännamn. Så ta del av vårt hösterbjudande och köp ditt domännamn idag!I dag finns det över 1,8 miljoner registrerade .se-adresser och är den vanligaste domänen för företag som verkar på den svenska marknaden. Gör du det, men saknar en .SE domän? Ja, då är det dags att slå till!

Just nu kan du, som är kund hos oss på Hemsida24 och som behöver ett nytt eller extra domännamn, ta del av vårt hösterbjudande och köpa .SE domäner för endast 9 kronor. Erbjudandet gäller endast under tidsperioden den 15-28 oktober. Så passa på!

Erbjudandet innefattar obegränsat antal domännamn (.SE) under 1 år, därefter gäller ordinarie pris på 149 kronor per år.

Erbjudandet gäller dig som:

Är kund hos Hemsida24 (har ett betalabonnemang)
Köper ett nytt domännamn (erbjudandet gäller ej vid förnyelse)
Vill ha en .SE domän

Gör så här:

Logga in på ditt konto (eller skapa ett konto om du vill bli kund!).
Klicka på länken “Beställ” nere till höger i huvudmenyn.
Välj vilket(a) domännamn du önskar att köpa för 9 kronor.
Beställ och domännamnen är dina!

Har du några frågor kring vårt erbjudande? Då är du varmt välkommen att höra av dig till vår support, allra enklast när du är inloggad på din hemsida.

Driver du företag i Sverige och behöver ett domännamn är en .SE domän det självklara valet. Just nu ger vi dig ett riktigt bra pris på .SE domäner – endast 9 kronor det första året! Erbjudandet innebär att du som är kund hos oss sparar 140 kronor vid köp av ett nytt domännamn. Så ta del av vårt hösterbjudande och köp ditt domännamn idag!

I dag finns det över 1,8 miljoner registrerade .se-adresser och är den vanligaste domänen för företag som verkar på den svenska marknaden. Gör du det, men saknar en .SE domän? Ja, då är det dags att slå till!

Just nu kan du, som är kund hos oss på Hemsida24 och som behöver ett nytt eller extra domännamn, ta del av vårt hösterbjudande och köpa .SE domäner för endast 9 kronor. Erbjudandet gäller endast under tidsperioden den 15-28 oktober. Så passa på!

Erbjudandet innefattar obegränsat antal domännamn (.SE) under 1 år, därefter gäller ordinarie pris på 149 kronor per år.

Erbjudandet gäller dig som:

  • Är kund hos Hemsida24 (har ett betalabonnemang)
  • Köper ett nytt domännamn (erbjudandet gäller ej vid förnyelse)
  • Vill ha en .SE domän

Gör så här:

  1. Logga in på ditt konto (eller skapa ett konto om du vill bli kund!).
  2. Klicka på länken “Beställ” nere till höger i huvudmenyn.
  3. Välj vilket(a) domännamn du önskar att köpa för 9 kronor.
  4. Beställ och domännamnen är dina!

Har du några frågor kring vårt erbjudande? Då är du varmt välkommen att höra av dig till vår support, allra enklast när du är inloggad på din hemsida.