Öka trafiken till din hemsida med "Hemsida Annonsera"! 

Vill du ha fler kunder och mer trafik till din hemsida? Med vårt nya annonseringsverktyg “Hemsida24 Annonsera” får du ökad synlighet och fler besökare till din hemsida. Nu kan du direkt i verktyget skapa och hantera din Google Ads-annonsering. Du har full kontroll och kan enkelt justera din budget eller välja att avsluta din annonsering precis när du vill. Så här enkelt kommer du igång!Att synas på sökmotorn Google kan vara avgörande för att du ska lyckas nå ut och hitta nya potentiella kunder för ditt företag. Hela 73 % söker nämligen på nätet när de letar efter en viss vara eller tjänst innan de slutför sina köp. Så att synas på Google kan verkligen löna sig för ditt företag. Men hur gör du för att komma igång?

Med “Hemsida24 Annonsera” kan du direkt i verktyget ta hand om din Google Ads-annonsering, f.d. Google Adwords, allt samlat på ett och samma ställe. Slipp krångel och nå effektivt kunder som letar efter just ert lokala företag – alltifrån frisörsalong till byggvaruhandel.

Vad är Google Ads?
Ads är det främsta verktyget för att bli synlig i Googles sökmotor. Google Ads är de annonser som syns högst upp eller längst ner på Googles lista med sökresultatet. Till skillnad från det organiska sökresultatet kan du betala för att synas på Google och du betalar endast när någon faktiskt klickar på din annons. Ads är ett bra komplement till SEO som hjälper dig att hamna högt upp i den organiska söklistan.

Marknadens enklaste verktyg
Tillsammans med företaget Viva Technologies AB (nytt underbiträde till Hemsida24 AB) har vi tagit fram marknadens enklaste och troligtvis billigaste annonseringsverktyg för Google Ads. Inga fasta månadsavgifter eller dyra timarvoden utan endast en rörlig avgift om 20% av din annonsbudget.

Fördelar med “Hemsida24 Annonsera”:

Inga förkunskaper krävs.
Support från Hemsida24.
Ingen bindningstid.
Bestäm själv hur mycket du vill spendera.
Pausa eller justera annonseringen när du vill.
Intelligent automatisk optimering.
Betala bara när någon klickar på din annons.
Gör jobbet själv & spara pengar.

 
Just nu får du 750 kronor att annonsera för!
För att du ska få en riktigt bra start ger Google dig som är ny kund 750 kr extra när kontot laddas för minst 500 kr (total annonsbudget blir då minst 1250 kronor). Summan läggs till på ditt konto när du gör din första betalning!

Så här kommer du igång!
Du som har din hemsida hos oss, oavsett abonnemangstyp, kan komma igång med din annonsering redan idag. Det som krävs är att du är betalande kund och har ett aktivt abonnemang hos oss. Du loggar in på ditt konto och följa stegen nedan för att komma igång:

Välj “Annonsera” längst ner i huvudpanelen till höger.  
Klicka sedan på “Hemsida24 Annonsera” och ditt konto skapas automatiskt.

Innan du kommer igång behöver du verifiera och aktivera ditt konto via e-post. Sedan kan du enkelt göra eventuella justeringar i “Hemsida24 Annonsera” precis när du vill. Läs mer om hur du aktiverar kontot och mer om verktygets olika funktioner i vår guide! 

Hemsida24 tipsar: Se till att välja dina sökord med omsorg och tänk på att använda de ord som din målgrupp använder!

Vill du komma igång med din annonsering för ditt företag? Ja, då är det bara att logga in och se till att aktivera “Hemsida24 Annonsera” för din hemsida.
 

Vill du ha fler kunder och mer trafik till din hemsida? Med vårt nya annonseringsverktyg “Hemsida24 Annonsera” får du ökad synlighet och fler besökare till din hemsida. Nu kan du direkt i verktyget skapa och hantera din Google Ads-annonsering. Du har full kontroll och kan enkelt justera din budget eller välja att avsluta din annonsering precis när du vill. Så här enkelt kommer du igång!

Att synas på sökmotorn Google kan vara avgörande för att du ska lyckas nå ut och hitta nya potentiella kunder för ditt företag. Hela 73 % söker nämligen på nätet när de letar efter en viss vara eller tjänst innan de slutför sina köp. Så att synas på Google kan verkligen löna sig för ditt företag. Men hur gör du för att komma igång?

Med “Hemsida24 Annonsera” kan du direkt i verktyget ta hand om din Google Ads-annonsering, f.d. Google Adwords, allt samlat på ett och samma ställe. Slipp krångel och nå effektivt kunder som letar efter just ert lokala företag – alltifrån frisörsalong till byggvaruhandel.

Vad är Google Ads?
Ads är det främsta verktyget för att bli synlig i Googles sökmotor. Google Ads är de annonser som syns högst upp eller längst ner på Googles lista med sökresultatet. Till skillnad från det organiska sökresultatet kan du betala för att synas på Google och du betalar endast när någon faktiskt klickar på din annons. Ads är ett bra komplement till SEO som hjälper dig att hamna högt upp i den organiska söklistan.

Marknadens enklaste verktyg
Tillsammans med företaget Viva Technologies AB (nytt underbiträde till Hemsida24 AB) har vi tagit fram marknadens enklaste och troligtvis billigaste annonseringsverktyg för Google Ads. Inga fasta månadsavgifter eller dyra timarvoden utan endast en rörlig avgift om 20% av din annonsbudget.

Fördelar med “Hemsida24 Annonsera”:

  • Inga förkunskaper krävs.
  • Support från Hemsida24.
  • Ingen bindningstid.
  • Bestäm själv hur mycket du vill spendera.
  • Pausa eller justera annonseringen när du vill.
  • Intelligent automatisk optimering.
  • Betala bara när någon klickar på din annons.
  • Gör jobbet själv & spara pengar.

 
Just nu får du 750 kronor att annonsera för!
För att du ska få en riktigt bra start ger Google dig som är ny kund 750 kr extra när kontot laddas för minst 500 kr (total annonsbudget blir då minst 1250 kronor). Summan läggs till på ditt konto när du gör din första betalning!

Så här kommer du igång!
Du som har din hemsida hos oss, oavsett abonnemangstyp, kan komma igång med din annonsering redan idag. Det som krävs är att du är betalande kund och har ett aktivt abonnemang hos oss. Du loggar in på ditt konto och följa stegen nedan för att komma igång:

  1. Välj “Annonsera” längst ner i huvudpanelen till höger.  
  2. Klicka sedan på “Hemsida24 Annonsera” och ditt konto skapas automatiskt.

Innan du kommer igång behöver du verifiera och aktivera ditt konto via e-post. Sedan kan du enkelt göra eventuella justeringar i “Hemsida24 Annonsera” precis när du vill. Läs mer om hur du aktiverar kontot och mer om verktygets olika funktioner i vår guide! 

Hemsida24 tipsar: Se till att välja dina sökord med omsorg och tänk på att använda de ord som din målgrupp använder!

Vill du komma igång med din annonsering för ditt företag? Ja, då är det bara att logga in och se till att aktivera “Hemsida24 Annonsera” för din hemsida.