Tävla och vinn en makeover av din hemsida!

Har du din hemsida hos oss och känner att det är dags för en uppfräschning eller en helt ny design? Då har vi den perfekta tävlingen för dig! Nu har du som är kund hos oss möjlighet att tävla om en makeover av din hemsida som kan få den att blomma ut ytterligare. Med en sprillans ny hemsida kan du locka ännu fler besökare som kan ge en extra skjuts till din försäljning. Så missa inte denna möjlighet!Med en snygg och professionell hemsida kan du locka fler kunder, nå ut med ditt budskap och stärka ditt varumärke. Vi vet att det kan vara svårt att ta dig tid att se över, uppdatera och se vilken förbättringspotential din hemsida egentligen har. Med vår hjälp får din hemsida ett riktigt lyft och ytterligare växtkraft – så var med och tävla om en makeover av din hemsida!

En sprillans ny hemsida!
Det vinnande bidraget får en helt ny design på sin hemsida framtagen av oss här på Hemsida24. Det innebär att vi flyttar över nuvarande innehåll på din hemsida i form av text och bild, men gör en makeover på din hemsida som innefattar struktur och en helt ny hemsidedesign. Vi tar även fram förslag på nya bilder om du vill ha hjälp med det.

När är vi är klara presenterar vi designen på din nya hemsida och om du är nöjd och glad, ersätter vi din nuvarande med den nya hemsidan. Det vinnande bidraget får även gratis marknadsföring i och med att vi gör ett före-och-efter-special med den vinnande hemsidan i vår blogg, sociala medier och i vårt nyhetsbrev.

Så här deltar du i tävlingen!
Fyll i formuläret nedan och skriv ihop en motivering varför just du skulle behöva en makeover av din hemsida. Glöm inte att bifoga länken till din hemsida!

Det här krävs:

Du behöver ha ett abonnemang hos Hemsida24 och en publicerad hemsida.
Du vill gärna ha nya och kreativa förslag på hur din hemsida kan förbättras – ett öppet sinne helt enkelt!

Så varför inte passa på att vara med i tävlingen som kan ge din hemsida en extra skjuts med lite experthjälp av oss? Se till att skriva ihop en motivering om varför just du behöver en ny hemsida och var med och tävla.

Kom ihåg att vi behöver ditt bidrag senast den 27 maj!

Så här utses vinnaren!
När tävlingen är avslutad kommer en jury, bestående av Hemsida24s medarbetare, att utse en vinnare. Efter tävlingens slut kommer vi att ta kontakt med vinnaren för att starta arbetet med den nya hemsidan.

Stort lycka till!

Tävlingen är avslutad!
Grattis säger vi till Lilla Blomsterhörnet som med sin motivering vann en sprillans ny hemsida av oss! Självklart kommer ni få ta del av omvandlingen av hemsidan på på vår blogg här framöver. Stort tack till alla ni som skickat in bidrag i vår makeover-tävling! 

 

Har du din hemsida hos oss och känner att det är dags för en uppfräschning eller en helt ny design? Då har vi den perfekta tävlingen för dig! Nu har du som är kund hos oss möjlighet att tävla om en makeover av din hemsida som kan få den att blomma ut ytterligare. Med en sprillans ny hemsida kan du locka ännu fler besökare som kan ge en extra skjuts till din försäljning. Så missa inte denna möjlighet!

Med en snygg och professionell hemsida kan du locka fler kunder, nå ut med ditt budskap och stärka ditt varumärke. Vi vet att det kan vara svårt att ta dig tid att se över, uppdatera och se vilken förbättringspotential din hemsida egentligen har. Med vår hjälp får din hemsida ett riktigt lyft och ytterligare växtkraft – så var med och tävla om en makeover av din hemsida!

En sprillans ny hemsida!
Det vinnande bidraget får en helt ny design på sin hemsida framtagen av oss här på Hemsida24. Det innebär att vi flyttar över nuvarande innehåll på din hemsida i form av text och bild, men gör en makeover på din hemsida som innefattar struktur och en helt ny hemsidedesign. Vi tar även fram förslag på nya bilder om du vill ha hjälp med det.

När är vi är klara presenterar vi designen på din nya hemsida och om du är nöjd och glad, ersätter vi din nuvarande med den nya hemsidan. Det vinnande bidraget får även gratis marknadsföring i och med att vi gör ett före-och-efter-special med den vinnande hemsidan i vår blogg, sociala medier och i vårt nyhetsbrev.

Så här deltar du i tävlingen!
Fyll i formuläret nedan och skriv ihop en motivering varför just du skulle behöva en makeover av din hemsida. Glöm inte att bifoga länken till din hemsida!

Det här krävs:

  • Du behöver ha ett abonnemang hos Hemsida24 och en publicerad hemsida.
  • Du vill gärna ha nya och kreativa förslag på hur din hemsida kan förbättras – ett öppet sinne helt enkelt!

Så varför inte passa på att vara med i tävlingen som kan ge din hemsida en extra skjuts med lite experthjälp av oss? Se till att skriva ihop en motivering om varför just du behöver en ny hemsida och var med och tävla.

Kom ihåg att vi behöver ditt bidrag senast den 27 maj!

Så här utses vinnaren!
När tävlingen är avslutad kommer en jury, bestående av Hemsida24s medarbetare, att utse en vinnare. Efter tävlingens slut kommer vi att ta kontakt med vinnaren för att starta arbetet med den nya hemsidan.

Stort lycka till!

Tävlingen är avslutad!
Grattis säger vi till Lilla Blomsterhörnet som med sin motivering vann en sprillans ny hemsida av oss! Självklart kommer ni få ta del av omvandlingen av hemsidan på på vår blogg här framöver. Stort tack till alla ni som skickat in bidrag i vår makeover-tävling!