Nu lanseras produktkommentarer för dig med e-butik!

Vår senaste nyhet har vi lanserat för dig som har abonnemang E-butik. Med den senaste nyheten i e-butiken kan dina kunder nu addera en kommentar på en specifik vara innan de klickar hem sin beställning i kassan. Det underlättar både för dig och dina kunder, om de exempelvis vill gravera in en text på en klocka eller ett smycke. Så här lägger du till ett kommentarsfält på dina produkter!Många av våra kunder har önskat att det ska gå att lägga till produktkommentarer i beställningen för era kunder. Er röst är nu hörd – för nu lanserar vi möjligheten att addera en kommentar på en specifik vara i samband med beställning. Med den nya funktionen blir det enkelt och tydligt, både för dig som hanterar ordern och dina kunder, om det är något som behöver specificeras kring varan innan den skickas.

Om du exempelvis säljer smycken och klockor kan dina kunder med det nya kommentarsfältet ange vilken text som de vill ha ingraverat på sin klocka innan de lägger varan i varukorgen. Du bestämmer själv om du vill addera kommentarsfältet på samtliga produkter i din e-butik eller om det bara är på några få utvalda.

Så här adderar du ett kommentarsfält!
Funktionen finns tillgänglig i hemsideverktyget för dig med abonnemang E-butik när du är inloggad på ditt konto. Följ sedan dessa tre steg:

Välj den aktuella produkten som du vill aktivera kommentarsfältet för.
Kryssa i rutan “Tillåt kundkommentarer på den aktuella produkten”, som du hittar i marginalen till höger.
Spara ändringarna och kommentarsfältet är nu synligt i din e-butik.

Hemsida24 tipsar: Dina kunder kan enkelt ändra och justera eventuella kommentarer innan de slutför beställningen i kassan. Även du som driver e-butiken kan addera eller ändra en kommentar, för att specificera en order och tydliggöra orderbekräftelsen som du skickar till kund.  

Behöver du mer hjälp för att komma igång? Då hittar du en guide som hjälper dig att steg-för-steg addera ett kommentarsfält i din e-butik. Dessutom visar guiden hur det kommer att se ut för dina kunder som vill lämna en kommentar i samband med sin beställning.   

Vill du komma igång och aktivera kommentarsfältet på dina produkter i e-butiken?
 

 

Vår senaste nyhet har vi lanserat för dig som har abonnemang E-butik. Med den senaste nyheten i e-butiken kan dina kunder nu addera en kommentar på en specifik vara innan de klickar hem sin beställning i kassan. Det underlättar både för dig och dina kunder, om de exempelvis vill gravera in en text på en klocka eller ett smycke. Så här lägger du till ett kommentarsfält på dina produkter!

Många av våra kunder har önskat att det ska gå att lägga till produktkommentarer i beställningen för era kunder. Er röst är nu hörd – för nu lanserar vi möjligheten att addera en kommentar på en specifik vara i samband med beställning. Med den nya funktionen blir det enkelt och tydligt, både för dig som hanterar ordern och dina kunder, om det är något som behöver specificeras kring varan innan den skickas.

Om du exempelvis säljer smycken och klockor kan dina kunder med det nya kommentarsfältet ange vilken text som de vill ha ingraverat på sin klocka innan de lägger varan i varukorgen. Du bestämmer själv om du vill addera kommentarsfältet på samtliga produkter i din e-butik eller om det bara är på några få utvalda.

Så här adderar du ett kommentarsfält!

Funktionen finns tillgänglig i hemsideverktyget för dig med abonnemang E-butik när du är inloggad på ditt konto. Följ sedan dessa tre steg:

  1. Välj den aktuella produkten som du vill aktivera kommentarsfältet för.
  2. Kryssa i rutan “Tillåt kundkommentarer på den aktuella produkten”, som du hittar i marginalen till höger.
  3. Spara ändringarna och kommentarsfältet är nu synligt i din e-butik.

Hemsida24 tipsar: Dina kunder kan enkelt ändra och justera eventuella kommentarer innan de slutför beställningen i kassan. Även du som driver e-butiken kan addera eller ändra en kommentar, för att specificera en order och tydliggöra orderbekräftelsen som du skickar till kund.  

Behöver du mer hjälp för att komma igång? Då hittar du en guide som hjälper dig att steg-för-steg addera ett kommentarsfält i din e-butik. Dessutom visar guiden hur det kommer att se ut för dina kunder som vill lämna en kommentar i samband med sin beställning.   

Vill du komma igång och aktivera kommentarsfältet på dina produkter i e-butiken?