Nu söker vi dig som vill vara med och påverka framtidens hemsideverktyg!

Vi på Hemsida24 är så glada att ni kunder gärna delar med er av era tankar och idéer till oss. En ökad förståelse gör att vi kan göra ett bättre jobb. Som ett led i ett större utvecklingsarbete skulle vi nu vilja bjuda in några av er kunder till en förmiddag där vi pratar om era förväntningar och önskningar på ett hemsideverktyg. Vill du vara med och påverka hur framtidens hemsideverktyg ska se ut? Läs vidare och anmäl ditt intresse!

Vårt mål är att skapa världens enklaste och bästa hemsideverktyg och för att lyckas med det behöver vi din hjälp. Den 21 mars bjuder vi in till en förmiddag fylld med kloka och nytänkande diskussioner och en workshop där ni får möjlighet att tycka till om vårt utvecklingsarbete.

För att vi bättre ska kunna förstå vad ni kunder behöver och efterfrågar så ger vi dig möjligheten att vara med i de diskussionerna. Denna dag är ett led i ett större arbete och vi är helt övertygade om att du kan hjälpa oss att göra smarta val framöver!

För oss spelar det ingen roll om du som kund driver ett stort eller litet företag, om du är ny kund eller varit med oss länge. Det viktiga för oss är att du bryr dig och att du vill vara med och påverka hur världens enklaste och bästa hemsideverktyg borde fungera.
 

Varför just du borde vara med!
Till vår träff så kommer vi att välja ut 10 kunder utifrån de intresseanmälningar vi har fått in, vilket ger dig möjlighet att påverka prioriteringen av framtida funktioner. Du får också en insikt bakom kulisserna i vårt arbete, möjlighet att dela med dig av din egen feedback och dina önskningar, påverka prioriteringen av framtida funktioner, nätverka med andra företagare och sist men inte minst så avslutar vi förmiddagen med att bjuda dig på en god lunch!

När: Onsdagen den 21 mars kl.10.00-12.00 följt av lunch.
Var: Halmstad (resan står du själv för).
Hur: Vi kommer att dela upp förmiddagen i två delar.
1) Vi diskuterar Hemsida24 och era förväntningar och önskningar på ett hemsideverktyg.
2) Vi berättar hur vi tänker och hur vi arbetar för att leverera det bästa och  
enklaste hemsideverktyget. Ni kommer själva att få sätta vårt arbete på prov och ge oss feedback!

Vem söker vi?

  • Dig som är Hemsida24-kund (utan e-butik)
  • Dig som har många tankar och idéer kring hemsideverktyg
  • Dig som har möjlighet att närvara på plats i Halmstad

Vill du vara med och skapa framtidens hemsideverktyg?
Totalt letar vi efter 10 stycken kunder som är peppade på uppgiften! Är du intresserad av att vara med så vill vi gärna att du fyller i formuläret nedan med dina uppgifter.

Tänk på att skicka in din intresseanmälan senast den 7 mars. Därefter kommer vi att gå igenom intresseanmälningar och återkoppla till alla som visat intresse med mer information.
 

Vi ser fram emot att få träffa dig!

//Vännerna på Hemsida24