7 proffsiga appar för att lyckas med dina bilder

Att ta bra bilder är en konst i sig, men att addera finesser som ger en extra wow-känsla kan vara en gnutta svårare. Men TACK säger vi för alla dessa appar som hjälper oss på vägen! Det finns ju en uppsjö av bildredigeringsappar som gör det möjligt att lägga till en rad olika effekter. Här har vi samlat de sju bästa apparna så att du kan skapa riktigt schyssta bilder.

Att få till riktigt schyssta foton till din hemsida och sociala medier är kanske något som du trixar med? Med hjälp av olika appar är det möjligt att addera olika filter med effekter som till exempel att skapa rörliga element i dina bilder. Nu blir det helt plötsligt väldigt mycket enklare att lyckas. Men vilken app ska du använda till vad? Ja, det är en bra fråga! Här presenterar vi en lista med sju riktigt bra appar som gör det lätt för dig att lyckas med dina bilder på nätet.

1. Ripl
Med appen Ripl finns det många coola effekter som ger dig en mer levande bild. Du kan exempelvis med några enkla klick animera bild och text och skapa iögonfallande innehåll med wow-effekt. Rörligt material i dina sociala medier gör att du sticker ut och enklare når målgruppen med ditt budskap. Så varför inte testa något av Ripls designförslag?

2. PicsArt

Ett bra bildredigeringsverktyg för dig som vill inkludera en logga på din bild, bild på bild, en cool sticker eller andra effekter. Du kan även skapa kollage med olika effekter, addera text, ändra bakgrund och lägga till ritobjekt på dina bilder. Här är det bara din kreativitetet som sätter gränserna!

3. Blend editor
Vill du kombinera två bilder och smälta ihop dem så kan du göra det med Blend editor. Enkelt och väldigt snyggt! I appen finns också fem olika teman med foton som du kan använda för att smälta ihop med dina egna bilder. Nu kan du skapa något riktigt häftigt!

4. Daylight
Ibland är det svårt att få till det där perfekta ljuset när du ska ta ett foto. Med den här appen har du dagsljus dygnet runt. Nu kan du “lysa upp” mörka inomhusmiljöer och få rätt ljus så att motivet framträder så tydligt som möjligt. Använd appen för att få bilder med perfekt dagsljus oavsett tid på dygnet!  

5. Whiteagram
Whiteagram hjälper dig att enkelt ljusa upp dina bilder, lägga på effekter, göra bilderna vitare eller för att sudda och fixa i bilderna. Du kan även fixa en ram på dina bilder. Det ger en snygg effekt och som gör att du enkelt att skapa en enhetlig känsla i dina flöden. Appen är ett riktigt bra bildredigeringsverktyg för att skapa ett enhetligt flöde!

6. Over 

Med den här bildredigeringsappen kan du lägga till snygga textlager för att förstärka budskapet i dina bilder. I appen finns mycket inspiration att hämta som ger dig en bra grund att stå på för att du ska lyckas ge dina bilder det uttryck du vill ha. Over har dessutom en mängd bra mallar som du kan utgå ifrån för att få en proffsig bild!

7. Snapseed
Den här bildredigeringsappen är en av våra absoluta favoriter! I Snapseed finns de flesta redigeringsfunktionerna. Appen är enkel att förstå sig på och du kan göra det mesta med en rad olika filter och effekter för att få fram riktigt schyssta bilder. Vill du bara ha en bildbehandlingsapp – använd Snapseed!

Så där ja – listan över riktigt bra bildredigeringsappar som hjälper dig på traven är komplett. När du nu fått kläm på vilka appar som hjälper dig att lyckas med dina bilder, då kanske det är dags att ta nästa steg? Vill du komma igång med din digitala marknadsföring som ger riktigt bra skjuts på ditt företagande? Då bjussar vi på sex riktigt bra steg på din digitala marknadsföringsresa som ger dig koll på läget!