Uppgradera till Professionell och få HTTPS – nu till kampanjpris!

Att HTTPS har kommit att bli allt viktigare för din hemsidas säkerhet har du säkert inte undgått att höra! Har du inte redan abonnemang Professionell, där HTTPS ingår, så rekommenderar vi dig att passa på just nu när vi har ett kampanjpris för dig. När du uppgraderar från abonnemang Standard till Professionell får du bland annat HTTPS och flerspråksstöd för din hemsida – så spana in vårt erbjudande till dig!

Därför borde du uppgradera från Standard till Professionell!
Att ha en säker hemsida är väldigt viktigt, inte bara för dig men även för dina besökare på hemsidan. Vi på Hemsida24 vill hjälpa dig att hålla din e-butik och dina kunders information säker när de besöker din hemsida. Bristande säkerhet är idag ett av de största problemen när det kommer till hemsidor på nätet, men genom att använda dig av HTTPS och visa att du har ett certifikat för din hemsida kan du informera dina kunder att du lagrar alla viktiga uppgifter på ett säkert sätt.

HTTPS är också bra ur ett SEO-perspektiv (sökmotoroptimering) eftersom exempelvis Google rankar hemsidor med HTTPS högre – så skaffa Professionell och se till att sin hemsida är säker!

Här kan du läsa mer om innebörden av HTTPS och varför det är bra att ha på din hemsida.

Vad skiljer abonnemang Standard och Professionell åt?
Bra fråga! De funktioner som skiljer de olika abonnemangen åt och som du enbart får i Professionell är exempelvis:

  • Flerspråksstöd – Vill du ha din hemsida på fler språk? Då behöver du ett flerspråksstöd. Kanske är det dags att ta dig an en ny marknad eller nå ut till turister från andra länder?
  • Större e-butik  – Går din “lilla e-butik” bra och du vill testa fler produkter? Den möjligheten får du med professionell där du kan lägga till 10 produkter och ha fem olika produktvarianter.
  • HTTPS – Gör din hemsida säker för dig och för dina besökare. Fler och fler webbläsare kräver HTTPS och de hjälper dig även för en bättre SEO! (Efter uppgraderingen till Professionell kan du enkelt aktivera HTTPS på din hemsida, läs mer om det här!)

Mer information om abonnemangen och vad som skiljer dem åt hittar du under vår prissida.

Ditt kampanjerbjudande – spara 480 kr!
Just nu får du nämligen en riktigt schysst rabatt om du uppgraderar från abonnemang Standard till Professionell. Om du beställer ett årsabonnemang nu så får du det för 1 548 kr – istället för 2 028 kr (exkl. moms), det innebär att du betalar 129 kr i månaden istället för 169 kr (exkl. moms). Med andra ord sparar du 480 kr!

Löper ditt abonnemang ut inom 70 dagar? Ja, då behöver du betala för att uppgradera till Professionell. Om det istället är så att du har längre tid kvar så räknar vi om rabatten i dagar och du får de dagarna tillgodoräknade i ditt nya abonnemang. 

Vill du ta del av erbjudandet?
Logga in på din hemsida och klicka på “beställ” i huvudmenyn. Välj sedan abonnemang Professionell och du får per automatik ett rabatterat pris! Enklare blir det inte, men tänk på att erbjudandet enbart gäller dig som har abonnemang Standard idag och att det gäller till och med den 31 januari.*

… som du förstår är det här med HTTPS riktigt bra att ha – så vänta inte utan ta del av rabatten, för en säkrare och mer konkurrenskraftig hemsida!

* Rabatten gäller i 1 år. Därefter tillämpas ordinarie priser. 

Har du några frågor? Ja, då är du alltid välkommen att kontakta vår support.