PriceRunner ger exklusivt erbjudande till dig som är kund hos Hemsida24!

Vi pratar ofta om vikten av att synas på nätet och ett bra sätt för dig som driver e-butik är att synas i PriceRunners produktlistningar. Vi är många som jämför leverantörer och återförsäljare  och då använder vi oss gärna av en smart tjänst som PriceRunner! Så passa på att ta del av PriceRunners erbjudande och se till att dina produkter syns under Black Friday och julhandeln!PriceRunner är Sveriges största och äldsta aktör inom prisjämförelser och besöks av närmare tre miljoner svenska konsumenter per månad – wow! De som använder PriceRunner letar antingen efter inspiration till köp eller så vet de vad de ska ha och vill hitta bästa möjliga deal bland tusentals listade butiker.

Varför är PriceRunner ett bra val för din e-butik?
Jo, därför att du som återförsäljare får en unik miljö att synas i och PriceRunner är dessutom bra på att driva försäljning och stärka varumärket för sina kunder – en bra försäljningskanal helt enkelt. Dessutom kan du som har en listning i PriceRunner utnyttja “Köpskydd” som är en extra försäkring för konsumenten och en gratis trygghetsmärkning för dig som återförsäljare.

Bra att veta! Att komma igång med PriceRunner är enkelt och det finns ingen uppsägningstid eller bindningstid. Avtalet är löpande och gäller tills vidare.

Vad får du som kund till PriceRunner?
Bra fråga! Här kommer en sammanställning på vad som ingår i PriceRunners erbjudande till dig.

Klickbara direktlänkar på dina produkter.
Synlig logotyp i listningen och på din återförsäljarsida.
Snabb och personlig support samt rådgivning.
Tillgång till PriceRunners återförsäljargränssnitt där kan du kan följa er utveckling och få fram statistik för analys samt ändra din information med mera.
Tillgång till trygghetsmärkningen “Köpskydd” som du kan använda på hemsidan.

Vad behöver PriceRunner från dig?

Ett påskrivet avtal (skickas och signeras digitalt, se nedan).

… När detta är klart så kan ni vara igång på 1-2 arbetsdagar!

Ditt erbjudande!
Som Hemsida24-kund får du 1,5 kr CPC rakt av till och med 31 december 2017 och därefter övergår det automatiskt till den ordinarie prislistan. Det innebär att du får en rabatt på 30-40% på ordinarie pris! Bra va?

Bra att veta! Du betalar per klick och faktureras för varje kalendermånad – minimikostnaden är 100 kr per månad. Här hittar du mer information om PriceRunners klickpriser.

Är du redan nu intresserad av ett avtal? Fyll i formuläret nedan för att få ett avtal skickat till dig. Signera avtalet och inom kort finns din e-butik med i PriceRunners produktlistning.

Så lägger du till PriceRunner i din e-butik!
Vill du lista dina produkter i e-butiken och få avtalet idag? Då finns det en enkel guide för dig att följa för att lista dina produkter genom att aktivera genereringen av en prisfil. När du är klar kopierar du din “Pris-URL” och inkluderar i formuläret nedan.

Fyll i formuläret för att få ditt avtal med PriceRunner idag!

Vi pratar ofta om vikten av att synas på nätet och ett bra sätt för dig som driver e-butik är att synas i PriceRunners produktlistningar. Vi är många som jämför leverantörer och återförsäljare  och då använder vi oss gärna av en smart tjänst som PriceRunner! Så passa på att ta del av PriceRunners erbjudande och se till att dina produkter syns under Black Friday och julhandeln!

PriceRunner är Sveriges största och äldsta aktör inom prisjämförelser och besöks av närmare tre miljoner svenska konsumenter per månad – wow! De som använder PriceRunner letar antingen efter inspiration till köp eller så vet de vad de ska ha och vill hitta bästa möjliga deal bland tusentals listade butiker.

Varför är PriceRunner ett bra val för din e-butik?
Jo, därför att du som återförsäljare får en unik miljö att synas i och PriceRunner är dessutom bra på att driva försäljning och stärka varumärket för sina kunder – en bra försäljningskanal helt enkelt. Dessutom kan du som har en listning i PriceRunner utnyttja “Köpskydd” som är en extra försäkring för konsumenten och en gratis trygghetsmärkning för dig som återförsäljare.

Bra att veta! Att komma igång med PriceRunner är enkelt och det finns ingen uppsägningstid eller bindningstid. Avtalet är löpande och gäller tills vidare.

Vad får du som kund till PriceRunner?
Bra fråga! Här kommer en sammanställning på vad som ingår i PriceRunners erbjudande till dig.

  • Klickbara direktlänkar på dina produkter.
  • Synlig logotyp i listningen och på din återförsäljarsida.
  • Snabb och personlig support samt rådgivning.
  • Tillgång till PriceRunners återförsäljargränssnitt där kan du kan följa er utveckling och få fram statistik för analys samt ändra din information med mera.
  • Tillgång till trygghetsmärkningen “Köpskydd” som du kan använda på hemsidan.

Vad behöver PriceRunner från dig?

  • Ett påskrivet avtal (skickas och signeras digitalt, se nedan).

… När detta är klart så kan ni vara igång på 1-2 arbetsdagar!

Ditt erbjudande!
Som Hemsida24-kund får du 1,5 kr CPC rakt av till och med 31 december 2017 och därefter övergår det automatiskt till den ordinarie prislistan. Det innebär att du får en rabatt på 30-40% på ordinarie pris! Bra va?

Bra att veta! Du betalar per klick och faktureras för varje kalendermånad – minimikostnaden är 100 kr per månad. Här hittar du mer information om PriceRunners klickpriser.

Är du redan nu intresserad av ett avtal? Fyll i formuläret nedan för att få ett avtal skickat till dig. Signera avtalet och inom kort finns din e-butik med i PriceRunners produktlistning.

Så lägger du till PriceRunner i din e-butik!
Vill du lista dina produkter i e-butiken och få avtalet idag? Då finns det en enkel guide för dig att följa för att lista dina produkter genom att aktivera genereringen av en prisfil. När du är klar kopierar du din “Pris-URL” och inkluderar i formuläret nedan.

Fyll i formuläret för att få ditt avtal med PriceRunner idag!