Nu blir din hemsida ännu snyggare i mobilversionen

Nu har vi på Hemsida24 lanserat två nya uppdateringar som rör utseendet på din hemsida i mobilversionen. Dessa uppdateringar har varit efterfrågade av många av er kunder och nu finns med andra ord möjligheten att bättre kunna anpassa din hemsida i mobilvyn så att dina besökare får en bättre och mer personlig upplevelse!Att ta dig tid att förbättra din hemsida titt som tätt är en god idé! De uppdateringar vi lanserat nu innebär att du kan vara ännu mer flexibel och bättre anpassa din hemsida för att ge dina besökare en bättre upplevelse oavsett vilken enhet de använder. Nu kan du nämligen både snygga till utseendet på hur din hemsidas namn visas i panelen och även säkerställa att dina rubriker ser så bra ut som möjligt. Så vad väntar du på? Ingen tid att slösa – med några enkla klick blir din hemsida ännu snyggare!  

Anpassa typsnitt och storlek på hemsidans namn
Tidigare i somras uppdaterade vi så att du har möjlighet att välja färg på menybakgrunden i mobilversionen för att bättre kunna anpassa din hemsida. Nu har vi även gjort det möjligt för dig att ändra typsnitt samt storlek på texten på din hemsidas namn/titel i “panelen” som visas längst upp på din hemsida i en mindre enhet.

Ändra storleken på dina rubriker
Den andra uppdateringen innebär att du nu kan justera storleken på rubrikerna i mobilvyn. Precis som tidigare följer alltid typsnittet i mobilversionen de val du gör på din hemsida. På så sätt blir det enkelt för dina besökare att känna igen sig och hemsidan upplevs enhetlig. Men ibland kan det vara så att ändå du vill ändra specifika rubriker så därför kan du med denna nya funktion anpassa storleken på dina rubriker så att din hemsida ser riktigt bra ut mobilversionen.

Så hur gör du?
Nästa gång du loggar in på ditt konto och går till mobilvyn (längst ner till vänster i panelen) så kommer du att se en uppdaterad meny med fler val och alternativ. Du behöver alltså inte göra något för aktivera uppdateringarna utan de är redan på plats för dig som valt en mobilversion av din sida.

Har du inte aktiverat din hemsidas mobilversion än? Då hittar du här en guide om hur du gör samt var du hittar de nya funktionerna. 

Vill du testa de nya uppdateringarna?
 

Om du har några frågor så är du alltid välkommen att säga hej till vår support! 

 

Nu har vi på Hemsida24 lanserat två nya uppdateringar som rör utseendet på din hemsida i mobilversionen. Dessa uppdateringar har varit efterfrågade av många av er kunder och nu finns med andra ord möjligheten att bättre kunna anpassa din hemsida i mobilvyn så att dina besökare får en bättre och mer personlig upplevelse!

Att ta dig tid att förbättra din hemsida titt som tätt är en god idé! De uppdateringar vi lanserat nu innebär att du kan vara ännu mer flexibel och bättre anpassa din hemsida för att ge dina besökare en bättre upplevelse oavsett vilken enhet de använder. Nu kan du nämligen både snygga till utseendet på hur din hemsidas namn visas i panelen och även säkerställa att dina rubriker ser så bra ut som möjligt. Så vad väntar du på? Ingen tid att slösa – med några enkla klick blir din hemsida ännu snyggare!  

Anpassa typsnitt och storlek på hemsidans namn
Tidigare i somras uppdaterade vi så att du har möjlighet att välja färg på menybakgrunden i mobilversionen för att bättre kunna anpassa din hemsida. Nu har vi även gjort det möjligt för dig att ändra typsnitt samt storlek på texten på din hemsidas namn/titel i “panelen” som visas längst upp på din hemsida i en mindre enhet.

Ändra storleken på dina rubriker
Den andra uppdateringen innebär att du nu kan justera storleken på rubrikerna i mobilvyn. Precis som tidigare följer alltid typsnittet i mobilversionen de val du gör på din hemsida. På så sätt blir det enkelt för dina besökare att känna igen sig och hemsidan upplevs enhetlig. Men ibland kan det vara så att ändå du vill ändra specifika rubriker så därför kan du med denna nya funktion anpassa storleken på dina rubriker så att din hemsida ser riktigt bra ut mobilversionen.

Så hur gör du?
Nästa gång du loggar in på ditt konto och går till mobilvyn (längst ner till vänster i panelen) så kommer du att se en uppdaterad meny med fler val och alternativ. Du behöver alltså inte göra något för aktivera uppdateringarna utan de är redan på plats för dig som valt en mobilversion av din sida.

Har du inte aktiverat din hemsidas mobilversion än? Då hittar du här en guide om hur du gör samt var du hittar de nya funktionerna

Vill du testa de nya uppdateringarna?
 

Om du har några frågor så är du alltid välkommen att säga hej till vår support