Uppdaterade villkor för dig under 18 år

Är du ännu inte 18 år fyllda och har din hemsida hos oss eller funderar du på att skapa en hemsida? Vad roligt – välkommen! När du skapar ett konto hos oss på Hemsida24 så godkänner du också våra allmänna villkor. Då vi har fått frågor kring vad som gäller för dig som är omyndig så har vi nu valt att förtydliga våra villkor. Inga konstigheter egentligen, men det kan vara bra att kika igenom!Kanske har du full koll på våra allmänna villkor eller så har du inte hunnit att kika igenom dem. Ingen fara, våra allmänna villkor hittar du alltid i menyn på hemsida24.se när du klickar på “Mer” och “Allmänna villkor”.

Ett tillägg för dig som är under 18 år
Eftersom vi nyligen fått frågan kring vad som gäller för dig som är under 18 år så har vi nu valt att förtydliga våra villkor så att det bättre framgår vad som gäller. I kort har vi gjort ett mindre tillägg och lagt till följande paragraf till våra allmänna villkor, längst ner i §1:

“För de fall Kunden är underårig (under 18 år) är Användaravtalet endast giltigt om Kunden har erhållit nödvändigt samtycke från vårdnadshavare eller i tillämpliga fall från överförmyndare. Kunden garanterar Hemsida24 att denne har erhållit ett sådant nödvändigt samtycke innan denne accepterar Villkoren i Användaravtalet. Det gäller även i de fall underårig driver UF-företag eller egen rörelse.”

Har du några frågor kring vårt tillägg ovan så kan du alltid höra av dig till supporten som gärna besvarar dina frågor.
 

Är du ännu inte 18 år fyllda och har din hemsida hos oss eller funderar du på att skapa en hemsida? Vad roligt – välkommen! När du skapar ett konto hos oss på Hemsida24 så godkänner du också våra allmänna villkor. Då vi har fått frågor kring vad som gäller för dig som är omyndig så har vi nu valt att förtydliga våra villkor. Inga konstigheter egentligen, men det kan vara bra att kika igenom!

Kanske har du full koll på våra allmänna villkor eller så har du inte hunnit att kika igenom dem. Ingen fara, våra allmänna villkor hittar du alltid i menyn på hemsida24.se när du klickar på “Mer” och “Allmänna villkor”.

Ett tillägg för dig som är under 18 år
Eftersom vi nyligen fått frågan kring vad som gäller för dig som är under 18 år så har vi nu valt att förtydliga våra villkor så att det bättre framgår vad som gäller. I kort har vi gjort ett mindre tillägg och lagt till följande paragraf till våra allmänna villkor, längst ner i §1:

“För de fall Kunden är underårig (under 18 år) är Användaravtalet endast giltigt om Kunden har erhållit nödvändigt samtycke från vårdnadshavare eller i tillämpliga fall från överförmyndare. Kunden garanterar Hemsida24 att denne har erhållit ett sådant nödvändigt samtycke innan denne accepterar Villkoren i Användaravtalet. Det gäller även i de fall underårig driver UF-företag eller egen rörelse.”

Har du några frågor kring vårt tillägg ovan så kan du alltid höra av dig till supporten som gärna besvarar dina frågor.