En riktigt härlig sommar önskar vi alla våra kunder!

Vi på Hemsida24 vill önska alla våra kunder en riktigt fin sommar! Vi hoppas att du får en fantastisk semester, med härliga stunder i hängmattan och på stranden. Njut ordentligt så ses vi i höst, fulla med energi. Supporten finns tillgänglig precis som vanligt – så om du arbetar med din hemsida så finns vi på plats för att hjälpa dig!
 

Tips för dig som vill koppla av i sommar!
Är du ledig men har svårt för att koppla av? Vi vet ju att du sliter hårt under året och då kan det ibland vara svårt att verkligen slappna av. Så här kommer våra allra bästa tips – för att du ska få en riktigt avkopplande semester och kunna släppa jobbet för ett litet tag.
 
1. Res bort
Inget ger så mycket avkoppling som att resa bort och få ett miljöombyte. Så packa väskan, vovven, husvagnen eller familjen och ge dig iväg. Det behöver inte nödvändigtvis vara utomlands – Sverige är minst lika fint på sommaren.
 
2. Undvik din e-post
Ja, det är svårt att koppla bort jobbet helt och hållet men nu är du ju faktiskt ledig, eller hur? Våga aktivera autosvar och stänga av e-posten i telefonen när du tar ledigt. Det går inte att motstå att läsa det senaste när din mobil vibrerar till. Så total avkoppling – stäng av din e-post.
 
3. Pyssla med trädgården, huset eller andra hobbyprojekt
Du har säkert något projekt som du drömt om att göra men känt att du inte riktigt haft tid med. Tycker du att det är roligt och avkopplande så är din semester ett gyllene tillfälle. Så plantera de där nya rosorna du har drömt om, renovera köket eller bygg en altan. Det kan vara speciellt nyttigt att komma ut och greja med hantverk om du i vanliga fall sitter vid datorn resten av året. I annat fall finns det säkert en skön solstol du kan slumra i!
 
4. Planera inte in för mycket
Planering är idag en del av mångas vardag – och det är ju faktiskt det som kanske får din vardag att gå ihop. Men under semester har du tid att öva på att göra ingenting. Det kanske låter galet men faktum är att det oftast är de där lata, oplanerade dagarna som får dig att koppla av på riktigt.
 
5. Läs böcker och lyssna på poddar
Njut av en bra bok i solstolen eller varför inte lyssna på en podd? Det ger dig dessutom lite extra kunskap inför hösten. Vi har i ett tidigare inlägg listat de 10 bästa poddarna för dig som driver eget. Perfekt för dig som vill komma tillbaka med nya idèer.

Och du, glöm inte bort att njuta riktigt ordentligt så ses vi utvilade till hösten!
 
Supportens “öppettider” under sommaren:
Måndag – torsdag 08.00 – 17.00
Fredagar: 08.00 – 15.00
(Vi svarar normalt inom 24 timmar på vardagar)

Undrar du över något? Ja, då hjälper supporten gärna dig!
 
// Soliga hälsningar, gänget på Hemsida24
 
 

Vi på Hemsida24 vill önska alla våra kunder en riktigt fin sommar! Vi hoppas att du får en fantastisk semester, med härliga stunder i hängmattan och på stranden. Njut ordentligt så ses vi i höst, fulla med energi. Supporten finns tillgänglig precis som vanligt – så om du arbetar med din hemsida så finns vi på plats för att hjälpa dig!
 

Tips för dig som vill koppla av i sommar!
Är du ledig men har svårt för att koppla av? Vi vet ju att du sliter hårt under året och då kan det ibland vara svårt att verkligen slappna av. Så här kommer våra allra bästa tips – för att du ska få en riktigt avkopplande semester och kunna släppa jobbet för ett litet tag.
 
1. Res bort
Inget ger så mycket avkoppling som att resa bort och få ett miljöombyte. Så packa väskan, vovven, husvagnen eller familjen och ge dig iväg. Det behöver inte nödvändigtvis vara utomlands – Sverige är minst lika fint på sommaren.
 
2. Undvik din e-post
Ja, det är svårt att koppla bort jobbet helt och hållet men nu är du ju faktiskt ledig, eller hur? Våga aktivera autosvar och stänga av e-posten i telefonen när du tar ledigt. Det går inte att motstå att läsa det senaste när din mobil vibrerar till. Så total avkoppling – stäng av din e-post.
 
3. Pyssla med trädgården, huset eller andra hobbyprojekt
Du har säkert något projekt som du drömt om att göra men känt att du inte riktigt haft tid med. Tycker du att det är roligt och avkopplande så är din semester ett gyllene tillfälle. Så plantera de där nya rosorna du har drömt om, renovera köket eller bygg en altan. Det kan vara speciellt nyttigt att komma ut och greja med hantverk om du i vanliga fall sitter vid datorn resten av året. I annat fall finns det säkert en skön solstol du kan slumra i!
 
4. Planera inte in för mycket
Planering är idag en del av mångas vardag – och det är ju faktiskt det som kanske får din vardag att gå ihop. Men under semester har du tid att öva på att göra ingenting. Det kanske låter galet men faktum är att det oftast är de där lata, oplanerade dagarna som får dig att koppla av på riktigt.
 
5. Läs böcker och lyssna på poddar
Njut av en bra bok i solstolen eller varför inte lyssna på en podd? Det ger dig dessutom lite extra kunskap inför hösten. Vi har i ett tidigare inlägg listat de 10 bästa poddarna för dig som driver eget. Perfekt för dig som vill komma tillbaka med nya idèer.

Och du, glöm inte bort att njuta riktigt ordentligt så ses vi utvilade till hösten!
 
Supportens “öppettider” under sommaren:
Måndag – torsdag 08.00 – 17.00
Fredagar: 08.00 – 15.00
(Vi svarar normalt inom 24 timmar på vardagar)

Undrar du över något? Ja, då hjälper supporten gärna dig!
 
// Soliga hälsningar, gänget på Hemsida24