Välkommen på webbinarium med Grundform

Vill du få tips och kunna ställa dina egna frågor kring din hemsida till en riktig expert? Nu har du chansen! Onsdagen den 22 mars håller vi i ett webbinarium tillsammans med art directorn Alexandra från reklambyrån Grundform. Under webbinariet kommer du som är deltagare att kunna ställa dina frågor till Alexandra och Hemsida24 samtidigt som vi får chansen att se en utvald hemsida transformeras till något helt nytt. Missa inte din chans och anmäl dig redan idag!
 

Vem är Alexandra?
Alexandra är en kreativ eldsjäl som verkligen brinner för att skapa både analogt och digitalt – bl.a nya, effektiva, snygga och unika hemsidor. Och kanske är det inte så konstigt, för med sina 22 år inom reklambranschen har hon verkligen koll på läget. Efter många år på olika reklam- och webbyråer var det 2003 dags att gå sin egen väg och starta eget. Alexandra grundade reklambyrån Grundform och de första åren varvades de kreativa jobben även med det stora äventyret att bli mamma.
 
Grundforms motto “mycket hjärta och engagemang i allt vi gör, och oavsett till vem” beskriver tydligt Alexandras vision – att skapa en perfekt och unik hemsida, för varje kund hon möter.
 
Alexandra driver bolaget och har en person anställd; Klas som är originalare/producent samt ett flertal olika konsulter som tas in vid behov. Vid sidan av Grundform driver hon även två bolag till, affärsnätverket The Network och middagsklubben Home Dining Club. För Alexandra är dessa tre bolag ett sätt att kombinera hennes tre stora intressen i livet, det kreativa, det affärsmässiga och det gastronomiska!

Vad är ett webbinarium och varför ska jag deltaga?
Ställ dig snarare frågan: varför inte? Genom att deltaga får du chansen att prata med en expert inom skapandet av hemsidor – helt gratis! Det kan både du och din hemsida vinna mycket på. Att deltaga på ett webbinarium är dessutom ett enkelt och smidigt sätt för dig att bredda din kunskap var du än befinner dig.

Vill du få ut det mesta av webbinariet? Skriv ned dina frågor så är du extra förberedd! 

Hur anmäler jag mig?
Det är enkelt! Du klickar bara på knappen och registrerar dig så är du anmäld (mer information hittar du när du klickat på knappen).
 
FAKTARUTA GRUNDFORM
Startades: 2003 av Alexandra Németh och har idag 2 fasta anställda. Utöver Alexandra är det Klas som jobbar som originalare/producent men de har också ett flertal konsulter som jobbar löpande.
Verksamma inom: All typ av grafisk formgivning, logotyper, reklam- och trycksaksproduktion samt webb (Alexandra har gjort mer än 70 sidor hos Hemsida24)
Sagt om Alexandra: “Ett superproffs med öga för detaljer du inte ens visste fanns! Det är så roligt att få arbeta med Alexandra, hon är otroligt träffsäker i sitt arbete när det gäller att ta fram grafiska profiler för alla typer av företag.”
Mer om Grundform: Hemsida & Portfolio.

/Therese Nilson
Marknadsassistent 

Vill du få tips och kunna ställa dina egna frågor kring din hemsida till en riktig expert? Nu har du chansen! Onsdagen den 22 mars håller vi i ett webbinarium tillsammans med art directorn Alexandra från reklambyrån Grundform. Under webbinariet kommer du som är deltagare att kunna ställa dina frågor till Alexandra och Hemsida24 samtidigt som vi får chansen att se en utvald hemsida transformeras till något helt nytt. Missa inte din chans och anmäl dig redan idag!
 

Vem är Alexandra?
Alexandra är en kreativ eldsjäl som verkligen brinner för att skapa både analogt och digitalt – bl.a nya, effektiva, snygga och unika hemsidor. Och kanske är det inte så konstigt, för med sina 22 år inom reklambranschen har hon verkligen koll på läget. Efter många år på olika reklam- och webbyråer var det 2003 dags att gå sin egen väg och starta eget. Alexandra grundade reklambyrån Grundform och de första åren varvades de kreativa jobben även med det stora äventyret att bli mamma.
 

Grundforms motto “mycket hjärta och engagemang i allt vi gör, och oavsett till vem” beskriver tydligt Alexandras vision – att skapa en perfekt och unik hemsida, för varje kund hon möter.
 

Alexandra driver bolaget och har en person anställd; Klas som är originalare/producent samt ett flertal olika konsulter som tas in vid behov. Vid sidan av Grundform driver hon även två bolag till, affärsnätverket The Network och middagsklubben Home Dining Club. För Alexandra är dessa tre bolag ett sätt att kombinera hennes tre stora intressen i livet, det kreativa, det affärsmässiga och det gastronomiska!

Vad är ett webbinarium och varför ska jag deltaga?
Ställ dig snarare frågan: varför inte? Genom att deltaga får du chansen att prata med en expert inom skapandet av hemsidor – helt gratis! Det kan både du och din hemsida vinna mycket på. Att deltaga på ett webbinarium är dessutom ett enkelt och smidigt sätt för dig att bredda din kunskap var du än befinner dig.

Vill du få ut det mesta av webbinariet? Skriv ned dina frågor så är du extra förberedd! 

Hur anmäler jag mig?
Det är enkelt! Du klickar bara på knappen och registrerar dig så är du anmäld (mer information hittar du när du klickat på knappen).
 

FAKTARUTA GRUNDFORM
Startades: 2003 av Alexandra Németh och har idag 2 fasta anställda. Utöver Alexandra är det Klas som jobbar som originalare/producent men de har också ett flertal konsulter som jobbar löpande.
Verksamma inom: All typ av grafisk formgivning, logotyper, reklam- och trycksaksproduktion samt webb (Alexandra har gjort mer än 70 sidor hos Hemsida24)
Sagt om Alexandra: “Ett superproffs med öga för detaljer du inte ens visste fanns! Det är så roligt att få arbeta med Alexandra, hon är otroligt träffsäker i sitt arbete när det gäller att ta fram grafiska profiler för alla typer av företag.”
Mer om Grundform: Hemsida & Portfolio.

/Therese Nilson
Marknadsassistent