Tävling – Vinn en makeover av din hemsida!

Vill du vinna en makeover av din hemsida gjord av ett riktigt proffs? Titta hit! Hemsida24 anordnar nu en tävling där du som är kund hos oss kan vinna en total makeover av din hemsida. Vinnaren kommer att få sin hemsida omgjord av den duktiga art directorn Alexandra från reklambyrån Grundform. Med 22 år inom branschen och cirka 70 hemsidor byggda i Hemsida24 kan Alexandra det mesta om hemsidebyggen och design, så varför inte ta chansen att fräscha upp din hemsida?
 

En riktigt snygg och proffsig hemsida vinner ditt företag mycket på. Det lockar kunder, stärker ditt varumärke och kan på sikt vara en stor inspiration för dig att växa som företagare. Så varför skulle du inte ta chansen att få en professionellt designad hemsida – utan kostnad? Och du, en snygg hemsida är synonymt med en stolt entreprenör. I vår tävling får du chansen att få din hemsida designad eller förändrad – live i vårt webbinarium. Vad finns det att tveka på?

Vad behöver du göra?
Vi ville att det skulle vara enkelt för dig att delta så det enda du behöver göra är:

  • Skriv varför du skulle behöva en makeover av din hemsida. Motiveringen skriver du nedan i kommentarsfältet, antingen här på bloggen eller på inlägget på vår Facebooksida.
  • Skriv gärna med dina egna önskningar eller idéer kring din hemsida.  
  • Och du, glöm inte att bifoga länken till din hemsida!
     

Vad krävs för att delta?

  • Du behöver ha ett abonnemang hos Hemsida24 och en publicerad hemsida.
  • Du vill gärna ha nya och kreativa förslag på hur din hemsida kan förbättras – ett öppet sinne helt enkelt!

Vad får du?

  • Du får en helt kostnadsfri konsultation av din hemsida av en fantastiskt duktig Art Director – Alexandra på Grundform (se faktarutan nedan).
  • Du får ett helt nytt förslag på hur din hemsida med enkla medel kan få ett riktigt lyft!
  • Du får din hemsida marknadsförd och omgjord live för alla deltagare i vårt webbinarium den 22 mars (för mer information och anmälan se nedan).

Grundform
Startades: 2003 av Alexandra Németh och har idag 2 fasta anställda. Utöver Alexandra är det Klas som jobbar som originalare/producent men de har också ett flertal konsulter som jobbar löpande.
Verksamma inom: All typ av grafisk formgivning, reklam – och tryckproduktion samt webb- och bannerdesign (Alexandra har gjort mer än 70 hemsidor hos Hemsida24.)
Sagt om Alexandra: ”Ett superproffs med öga för detaljer du inte ens visste fanns! Det är så roligt att få arbeta med Alexandra, hon är otroligt träffsäker i sitt arbete när det gäller att ta fram grafiska profiler för alla typer av företag.”
Mer om Grundform: Hemsida & Portfolio.

Låter det intressant? Anmäl dig och din hemsida genom att kommentera här på bloggen eller via vår Facebooksida så är du med och tävlar. Senast den 3 mars behöver vi din motivering!

Vinnaren utses av oss den 6 mars och kommer att kontaktas av Hemsida24.

Stort lycka till!

En vinnare är utsedd! 
Nu är tävlingen avslutad och vi annonserar vår vinnare!

Först och främst vill vi på Hemsida24 och Alexandra tacka för alla fina bidrag som ni har skickat in. Wow! Det har verkligen inte varit någon lätt uppgift att utse en vinnare men efter mycket om och men har vi nu beslutat oss för att en viss motivering har kammat hem vinsten. Ett stort grattis säger vi därmed till Hjärtochlungräddning.se!

Med motiveringen om att en makeover av Hjärtochlungräddnings hemsida inte bara skulle påverka enskilda personer utan oss alla (och även allmänheten) blev vi väldigt berörda. Vi vill självklart vara med och underlätta att information kring HLR sprids så att den kunskapen kan rädda fler liv i framtiden. 

Glöm inte din anmälan!
Trots att tävlingen nu är avslutad så händer det ändå mycket på Hemsida24. Vårt webbinarium med art directorn Alexandra den 22 mars får du ju bara inte missa! Där kommer du även få chansen att ställa dina egna frågor till Alexandra.

Anmäl dig redan idag (platserna är begränsade så först till kvarn gäller!) 
 

WEBBINARIUM
När: Onsdagen den 22/3 kl.12.00 – 13.00
Var: När du anmält ditt deltagande kommer du att få en länk per mail, aktuell dag. Länken dirigerar dig direkt till hemsidan där videon sänds. Allt du behöver är en dator, en god lunch och en bra internetuppkoppling.
Bra att veta: Det finns bara rum för 100 deltagare så gör din anmälan redan idag.

/ Therese Nilson
Marknadsassistent