Nu lanserar vi tidsinställda blogginlägg

Som vi har väntat! Nu lanserar vi äntligen den nya funktionen tidsinställda blogginlägg i vårt bloggverktyg. En funktion som kommer underlätta och förenkla för dig som använder vår blogg. Med ett enkelt klick kan du schemalägga dina inlägg, rakt in i framtiden! Spännande va? Det tycker vi också!
 
Vi tycker alltid det är roligt att uppdatera våra kunder kring vilka funktioner vi släpper i Hemsida24. Vi är därför lite extra glada att presentera denna efterlängtade nyhet som vi vet att många av er kunder har efterfrågat.

Vad är tidsinställda blogginlägg?
Tidsinställda blogginlägg är en ny inställning där du som använder vårt bloggverktyget själv kan bestämma vilken dag och tid dina kommande inlägg ska publiceras. När du har ställt in ett datum och en tid så sköter verktyget publiceringen automatiskt och du får tid till annat.

Varför är det så bra?
Genom att lägga upp inlägg innan publiceringsdatum kan du spara mycket av din värdefulla tid. Du behöver med andra ord inte sitta och vänta tills dagen för publiceringen utan kan i lugn och ro lägga in ditt inlägg när du själv känner att du har tid. Detta gör dessutom det lättare för dig att planera långsiktigt när du vill publicera. Andra fördelar är att:

Du som vill starta en blogg behöver inte börja från dagens datum. Du kan använda de tidsinställda blogginläggen för att publicera bakåt i tiden.
Du kan ta ledigt i lugn och ro. Publicera innan din ledighet och funktionen sköter resten.
Det finns ingen tidsbegränsning för hur långt fram i tiden du kan publicera. Du skulle med andra ord kunna publicera hela årets framtida blogginlägg i ett nafs!
 

Hur gör jag?

Logga in på din hemsida
Skapa ditt nya inlägg
Klicka på din rubrik och välj “inställningar”
Ändra knappen “tidsstyrd publicering” till “på”
Skriv in datum och tid för önskad publicering under “publiceringstidpunkt”

FÄRDIGT! Ditt inlägg är nu automatiskt sparat till att publiceras den tid och det datum som du har angett. Du behöver med andra ord inte klicka på publicera.
Och du, du kan alltid uppdatera resten av din hemsida och publicera fritt, utan att dina tidsinställda blogginlägg publiceras.

Therese tipsar: När du valt datum och tid för din publicering så kommer tidsstämpeln automatiskt ändras till den dagen du har valt. Vill du använda dig av ett tidigare datum skriver du först in tidpunkten för publiceringen och därefter justerar du datumstämpeln. Det är denna funktion som möjliggör att du kan publicera “bakåt” i tiden.

Extra funktioner

“Dölj hela inlägget” – Gör att ditt inlägg döljs för alla. Denna kan du klicka i om det är ett inlägg endast du ska se eller om det är ett inlägg under arbete.
“Lösenordsskydd” – För dig som vill ha specifika inlägg där det krävs ett lösenord av användaren (som du anger) för att läsa och se inlägget.
“Dölj rubriken” – Om du inte vill att ditt inlägg ska ha någon rubrik kan du klicka i detta valet.
 

Visst verkar det bra! Vad tycker du? Vi på hemsida24 har precis testat det själva och tycker att det underlättar mycket för oss i vårt arbete. Vi hoppas självklart att du ska gilla och uppskatta funktionen lika mycket som vi gör så berätta gärna vad du tycker om den nya funktion här i kommentarsfältet.

Vill du testa direkt?
Behöver du hjälp?
Då finns självklart vår underbara support tillgänglig att hjälpa dig!
 

/ Therese Nilson
Marknadsassistent

Som vi har väntat! Nu lanserar vi äntligen den nya funktionen tidsinställda blogginlägg i vårt bloggverktyg. En funktion som kommer underlätta och förenkla för dig som använder vår blogg. Med ett enkelt klick kan du schemalägga dina inlägg, rakt in i framtiden! Spännande va? Det tycker vi också!
 

Vi tycker alltid det är roligt att uppdatera våra kunder kring vilka funktioner vi släpper i Hemsida24. Vi är därför lite extra glada att presentera denna efterlängtade nyhet som vi vet att många av er kunder har efterfrågat.

Vad är tidsinställda blogginlägg?
Tidsinställda blogginlägg är en ny inställning där du som använder vårt bloggverktyget själv kan bestämma vilken dag och tid dina kommande inlägg ska publiceras. När du har ställt in ett datum och en tid så sköter verktyget publiceringen automatiskt och du får tid till annat.

Varför är det så bra?
Genom att lägga upp inlägg innan publiceringsdatum kan du spara mycket av din värdefulla tid. Du behöver med andra ord inte sitta och vänta tills dagen för publiceringen utan kan i lugn och ro lägga in ditt inlägg när du själv känner att du har tid. Detta gör dessutom det lättare för dig att planera långsiktigt när du vill publicera. Andra fördelar är att:

 • Du som vill starta en blogg behöver inte börja från dagens datum. Du kan använda de tidsinställda blogginläggen för att publicera bakåt i tiden.
 • Du kan ta ledigt i lugn och ro. Publicera innan din ledighet och funktionen sköter resten.
 • Det finns ingen tidsbegränsning för hur långt fram i tiden du kan publicera. Du skulle med andra ord kunna publicera hela årets framtida blogginlägg i ett nafs!
   

Hur gör jag?

 1. Logga in på din hemsida
 2. Skapa ditt nya inlägg
 3. Klicka på din rubrik och välj “inställningar”
 4. Ändra knappen “tidsstyrd publicering” till “på”
 5. Skriv in datum och tid för önskad publicering under “publiceringstidpunkt”

FÄRDIGT! Ditt inlägg är nu automatiskt sparat till att publiceras den tid och det datum som du har angett. Du behöver med andra ord inte klicka på publicera.
Och du, du kan alltid uppdatera resten av din hemsida och publicera fritt, utan att dina tidsinställda blogginlägg publiceras.

Therese tipsar: När du valt datum och tid för din publicering så kommer tidsstämpeln automatiskt ändras till den dagen du har valt. Vill du använda dig av ett tidigare datum skriver du först in tidpunkten för publiceringen och därefter justerar du datumstämpeln. Det är denna funktion som möjliggör att du kan publicera “bakåt” i tiden.

Extra funktioner

 • “Dölj hela inlägget” – Gör att ditt inlägg döljs för alla. Denna kan du klicka i om det är ett inlägg endast du ska se eller om det är ett inlägg under arbete.
 • “Lösenordsskydd” – För dig som vill ha specifika inlägg där det krävs ett lösenord av användaren (som du anger) för att läsa och se inlägget.
 • “Dölj rubriken” – Om du inte vill att ditt inlägg ska ha någon rubrik kan du klicka i detta valet.
   

Visst verkar det bra! Vad tycker du? Vi på hemsida24 har precis testat det själva och tycker att det underlättar mycket för oss i vårt arbete. Vi hoppas självklart att du ska gilla och uppskatta funktionen lika mycket som vi gör så berätta gärna vad du tycker om den nya funktion här i kommentarsfältet.

Vill du testa direkt?

Behöver du hjälp?
Då finns självklart vår underbara support tillgänglig att hjälpa dig!
 

/ Therese Nilson
Marknadsassistent