Nu blir din e-butik ännu säkrare

Vi hjälper dig göra din e-butik ännu säkrare på nätet! Nu inkluderar Hemsida24 stöd för HTTPS (SSL-certifikat) för alla som har abonnemangen Professionell och E-butik med egna domännamn hos Hemsida24. Med ett enkelt klick kan du ordna så att din e-butik och dina kunder har en säkrare informationshantering på nätet.
Vi på Hemsida24 vill hjälpa dig att hålla din e-butik och dina kunders information säker när de handlar på nätet. Bristande säkerhet är idag ett av de största problemen när det kommer till hemsidor på nätet, och speciellt inom handeln. Genom att använda dig av och visa att du har ett certifikat för din hemsida kan du informera dina kunder att du lagrar alla viktiga uppgifter på ett säkert sätt.
 
“HTTPS står för Hypertext Transfer Protocol Secure och är ett protokoll som används för att transportera krypterad data på webbsidor.”
 
Varför är HTTPS bra för din e-butik?

Du bygger upp ett förtroende och trygghet hos dina kunder när du kan informera mer om att deras uppgifter är säkra hos dig när de handlar.
Att visa att du använder ett SSL-certifikat är ett mycket bra sätt för dig att få dina kunder att känna förtroende och trygghet när de handlar hos dig. Du kan informera om att deras uppgifter är säkra hos dig.
Driver du en e-butik eller medlemssida med “känslig data” och inte använder något certifikat riskerar du att förlora kunder eftersom webbplatsen inte är säker.
Google rankar din sida högre när du använder dig av en SSL-certifiering eftersom förbindelsen mellan användare och hemsida garanteras vara säkrare.
Du har nu möjligheten till att integrera Google Shopping för din E-butik eller hemsida.

Vad behöver du som kund göra?
Du som kund kan enkelt aktivera det nya certifikatet genom att logga in i din e-butik och följa anvisningarna nedan:

Logga in på din hemsida
Klicka på inställningar
Välj avancerade inställningar
Klicka på “använd HTTPS”
Välj “ ja”
Publicera din hemsida för att säkerhetsställa att de nya inställningarna gäller

Certifikatet finns tillgängligt under avancerade inställningar för alla som har abonnemang Professionell och E-butik. 

Skulle ni ha fler frågor eller behöva hjälp för att komma igång med certifieringen så står självklart vår duktiga support redo att hjälpa till! Så kom igång och gör din e-butik ännu säkrare, redan idag!

Obs! Hemsida24:s lösning med HTTPS fungerar inte för besökare med Windows XP tillsammans med Internet Explorer 7 och 8. Endast 0,001% av besökarna förväntas dock ha den kombinationen. Skulle du eller dina besökare ha den här kombinationen rekommenderar vi ett byte till Google Chrome.
 

Vi hjälper dig göra din e-butik ännu säkrare på nätet! Nu inkluderar Hemsida24 stöd för HTTPS (SSL-certifikat) för alla som har abonnemangen Professionell och E-butik med egna domännamn hos Hemsida24. Med ett enkelt klick kan du ordna så att din e-butik och dina kunder har en säkrare informationshantering på nätet.

Vi på Hemsida24 vill hjälpa dig att hålla din e-butik och dina kunders information säker när de handlar på nätet. Bristande säkerhet är idag ett av de största problemen när det kommer till hemsidor på nätet, och speciellt inom handeln. Genom att använda dig av och visa att du har ett certifikat för din hemsida kan du informera dina kunder att du lagrar alla viktiga uppgifter på ett säkert sätt.
 

“HTTPS står för Hypertext Transfer Protocol Secure och är ett protokoll som används för att transportera krypterad data på webbsidor.”
 

Varför är HTTPS bra för din e-butik?

 • Du bygger upp ett förtroende och trygghet hos dina kunder när du kan informera mer om att deras uppgifter är säkra hos dig när de handlar.
 • Att visa att du använder ett SSL-certifikat är ett mycket bra sätt för dig att få dina kunder att känna förtroende och trygghet när de handlar hos dig. Du kan informera om att deras uppgifter är säkra hos dig.
 • Driver du en e-butik eller medlemssida med “känslig data” och inte använder något certifikat riskerar du att förlora kunder eftersom webbplatsen inte är säker.
 • Google rankar din sida högre när du använder dig av en SSL-certifiering eftersom förbindelsen mellan användare och hemsida garanteras vara säkrare.
 • Du har nu möjligheten till att integrera Google Shopping för din E-butik eller hemsida.

Vad behöver du som kund göra?
Du som kund kan enkelt aktivera det nya certifikatet genom att logga in i din e-butik och följa anvisningarna nedan:

 • Logga in på din hemsida
 • Klicka på inställningar
 • Välj avancerade inställningar
 • Klicka på “använd HTTPS”
 • Välj “ ja”
 • Publicera din hemsida för att säkerhetsställa att de nya inställningarna gäller

Certifikatet finns tillgängligt under avancerade inställningar för alla som har abonnemang Professionell och E-butik. 

Skulle ni ha fler frågor eller behöva hjälp för att komma igång med certifieringen så står självklart vår duktiga support redo att hjälpa till! Så kom igång och gör din e-butik ännu säkrare, redan idag!

Obs! Hemsida24:s lösning med HTTPS fungerar inte för besökare med Windows XP tillsammans med Internet Explorer 7 och 8. Endast 0,001% av besökarna förväntas dock ha den kombinationen. Skulle du eller dina besökare ha den här kombinationen rekommenderar vi ett byte till Google Chrome.