God jul & gott nytt år!

Postat

Nu står julen intill dörren och det vankas ledighet, glögg och julmys. Vi vill passa på att tacka alla våra kunder för ännu ett år hos oss och hoppas att du hänger med oss även 2017! Nedan kommer en liten sammanfattning av året från Hemsida24:s vd, Ludvig Granberg men också supportens öppettider över jul och nyår.
 

Nu är vi nog alla redo för lite extra julledighet. Krypa upp i soffan och mysa, öppna hårda och mjuka paket eller bara vara! Ja, trots att året gått snabbt är det dock alltid lika skönt med en nystart och ett nytt år. Men vad hände egentligen i året som passerat? Det pratar vi lite extra om med vår vd, Ludvig Granberg.

Hur har året som gått varit?
“För oss känns det väldigt värdefullt att för en stund blicka tillbaka. För Hemsida24 har året handlat mycket om att hjälpa till och stötta våra kunder. För och främst tänker jag då på vår support som verkligen gör ett fantastiskt arbete och som varje vecka har en hög kundnöjdhet. Många veckor ger  90% av kunderna högsta betyg”, säger Ludvig Granberg.

“Men jag tänker också på vår blogg, vårt nyhetsbrev och vår Facebook-sida. Vi lägger ned mycket tid och energi på att producera innehåll av hög kvalitet där vårt mål ständigt är att tipsa, stötta och ge inspiration till våra kunder.”

“Det var också väldigt roligt och ärofyllt att jag fick ta emot pris som Årets Entreprenör i Halmstad kommun. Det känns otroligt roligt och lite som ett kvitto på att vår insats som företag i regionen uppskattas från flera håll.”

Vad händer 2017?
Ludvig fortsätter med att berätta att Hemsida24, under 2017, kommer att fortsätta att utvecklas och uppdateras. “Under 2016 lade vi ett stort fokus på bland annat teknik och infrastruktur. Förhoppningen är att vi under 2017 kan presentera flera projekt som syns mot våra kunder på ett annat sätt.”

Öppettider för supporten över jul & nyår
23/12 08.00-15.00
26/12 Stängt
27–29/12 08.00-17.00
30/12 08.00-15.00
2–5/1 08.00-17.00
6/1 Stängt (Trettondagsafton)

Vi önskar dig en riktigt God jul & ett gott nytt år!
/ Gänget på Hemsida24
 

/Therese Nilson
Marknadsassistent

Postat Kategorier Okategoriserade