Så skapar du egna omdirigeringar av länkar

Nu släpper vi möjligheten för dig att skapa egna länkar för att bättre kunna omdirigera gamla länkar eller för att exempelvis skapa kampanjelänkar – allt för bättre sökmotoroptimering och smidigare administration.
 
Den nya funktionen för omdirigering av länkar är framtagen för dig som 1) vill bevara din sökmotoroptimering och rankning på gamla länkar när du byter hemsidetjänst/webbhotell eller 2) för dig som vill skapa egna specifika länkar för en sida på din hemsida eller i kampanjesyfte.

Sökmotoroptimering
Låt säga att du har arbetat upp en bra trafik och en bra sökmotoroptimering på din gamla hemsida men att du av någon anledning har valt att byta till Hemsida24. Med den nya funktionen så kan du behålla din rankning på Google och ditt arbete med sökoptimering genom att dirigera om dina gamla länkar till din nya hemsida.

Skräddarsydda länkar och kampanjelänkar
När du skapar egna länkar väljer du fritt länknamn. Ska du exempelvis skapa en kampanjelänk till din butik så kanske den ska heta www.mittforetag.se/rea eller annat passade namn.

Vill du omdirigera dina länkar eller skapa nya? Klicka på knapparna nedan för fullständiga guider.
 

Har du frågor om den nya funktionen för omdirigering eller har problem med att skapa egna länkar. Då är du välkommen att kontakta vår support!
 

// Johanna Bohlin
Kommunikationsansvarig

Nu släpper vi möjligheten för dig att skapa egna länkar för att bättre kunna omdirigera gamla länkar eller för att exempelvis skapa kampanjelänkar – allt för bättre sökmotoroptimering och smidigare administration.
 

Den nya funktionen för omdirigering av länkar är framtagen för dig som 1) vill bevara din sökmotoroptimering och rankning på gamla länkar när du byter hemsidetjänst/webbhotell eller 2) för dig som vill skapa egna specifika länkar för en sida på din hemsida eller i kampanjesyfte.

Sökmotoroptimering
Låt säga att du har arbetat upp en bra trafik och en bra sökmotoroptimering på din gamla hemsida men att du av någon anledning har valt att byta till Hemsida24. Med den nya funktionen så kan du behålla din rankning på Google och ditt arbete med sökoptimering genom att dirigera om dina gamla länkar till din nya hemsida.

Skräddarsydda länkar och kampanjelänkar
När du skapar egna länkar väljer du fritt länknamn. Ska du exempelvis skapa en kampanjelänk till din butik så kanske den ska heta www.mittforetag.se/rea eller annat passade namn.

Vill du omdirigera dina länkar eller skapa nya? Klicka på knapparna nedan för fullständiga guider.
 

Har du frågor om den nya funktionen för omdirigering eller har problem med att skapa egna länkar. Då är du välkommen att kontakta vår support!
 

// Johanna Bohlin
Kommunikationsansvarig