Nu kan du välja PaysonCheckout i din e-butik

Nu har vi implementerat Paysons nya version (2.0) av sin betalningslösning PaysonCheckout i Hemsida24. Tjänsten ska underlätta för både e-handlare och konsument genom att betallösningen visas direkt i e-butiken och har en ”hämta min adress-funktion”. Betalningen sker direkt utan att kunden behöver lämna din hemsida vilket ger en smidig köpupplevelse och förhoppningsvis fler konverteringar.
 
Efter att många av Paysons kunder har frågat efter en smidigare betalningslösning har nu PaysonCheckout 2.0 tagits fram. Den nya versionen av PaysonCheckout låter kunder i större utsträckning handla snabbt mot faktura genom Payson och sekundärt med övriga betalmetoder.

“Vi har lyssnat på vad våra kunder efterfrågat och därför kommer Payson förmedla kundens leveransadress och orderdetaljer till e-butiken, vilket minskar behovet och tröskeln med kundregistrering i respektive butik. Upplevelsen förbättras också genom att kunden inte längre behöver lämna e-butiken för att betala vilket istället sker i e-butikens miljö via en IFrame” säger Per Bodell VD för Payson.
 

Så här gör du för att få PaysonCheckout i din e-butik
Vill du lägga till PaysonCheckout 2.0 i din e-butik så behöver du göra nedanstående.

Hos Payson:

Skapa ett företagskonto hos Payson (har du redan ett företagskonto kan du bortse från denna punkt).
Ansöka om Payson faktura.
Gå till “Integration” inne på ditt konto där hittar du uppgifterna som du behöver för att aktivera PaysonCheckout i Hemsida24. Uppgifterna som krävs är “Agent ID” och “API nyckel”.

Hos Hemsida24:

Logga in på ditt konto och gå till din e-butik.
Klicka på inställningar och “Kassa & betalning”.
Välj PaysonCheckout och klicka på “Lägg till betalningsmetod”.
Klicka sedan på PaysonCheckout i listan och fyll i uppgifterna “Agent ID” och “API nyckel”.
Spara och PaysonCheckout finns nu som betalningsalternativ i din e-butik. 

Klicka här för att se vilka betalsätt som ingår i PaysonCheckout.

Sänkt avgift
Samtidigt som Payson lanserar den nya betallösningen har Payson sänkt priset för både nya och befintliga användare som implementerar PaysonCheckout.

“För att ytterligare motivera ett skifte har vi valt en ny, enklare avgiftsstruktur och har satt ett attraktivt standardpris för den nya betalningsmodellen. Vi kommer låta e-handlarna själva välja om de vill gå över till den nya versionen, och vi vet av erfarenhet det kan ta lite tid eftersom det handlar om ett nytt API. Men vi vet att många är nyfikna och vill testa den här lösningen” säger Paysons vd, Per Bodell.

Prisinformation
 

// Johanna Bohlin
Kommunikationsansvarig

Nu har vi implementerat Paysons nya version (2.0) av sin betalningslösning PaysonCheckout i Hemsida24. Tjänsten ska underlätta för både e-handlare och konsument genom att betallösningen visas direkt i e-butiken och har en ”hämta min adress-funktion”. Betalningen sker direkt utan att kunden behöver lämna din hemsida vilket ger en smidig köpupplevelse och förhoppningsvis fler konverteringar.
 

Efter att många av Paysons kunder har frågat efter en smidigare betalningslösning har nu PaysonCheckout 2.0 tagits fram. Den nya versionen av PaysonCheckout låter kunder i större utsträckning handla snabbt mot faktura genom Payson och sekundärt med övriga betalmetoder.

“Vi har lyssnat på vad våra kunder efterfrågat och därför kommer Payson förmedla kundens leveransadress och orderdetaljer till e-butiken, vilket minskar behovet och tröskeln med kundregistrering i respektive butik. Upplevelsen förbättras också genom att kunden inte längre behöver lämna e-butiken för att betala vilket istället sker i e-butikens miljö via en IFrame” säger Per Bodell VD för Payson.
 

Så här gör du för att få PaysonCheckout i din e-butik
Vill du lägga till PaysonCheckout 2.0 i din e-butik så behöver du göra nedanstående.

Hos Payson:

  1. Skapa ett företagskonto hos Payson (har du redan ett företagskonto kan du bortse från denna punkt).
  2. Ansöka om Payson faktura.
  3. Gå till “Integration” inne på ditt konto där hittar du uppgifterna som du behöver för att aktivera PaysonCheckout i Hemsida24. Uppgifterna som krävs är “Agent ID” och “API nyckel”.

Hos Hemsida24:

  1. Logga in på ditt konto och gå till din e-butik.
  2. Klicka på inställningar och “Kassa & betalning”.
  3. Välj PaysonCheckout och klicka på “Lägg till betalningsmetod”.
  4. Klicka sedan på PaysonCheckout i listan och fyll i uppgifterna “Agent ID” och “API nyckel”.
  5. Spara och PaysonCheckout finns nu som betalningsalternativ i din e-butik. 

Klicka här för att se vilka betalsätt som ingår i PaysonCheckout.

Sänkt avgift
Samtidigt som Payson lanserar den nya betallösningen har Payson sänkt priset för både nya och befintliga användare som implementerar PaysonCheckout.

“För att ytterligare motivera ett skifte har vi valt en ny, enklare avgiftsstruktur och har satt ett attraktivt standardpris för den nya betalningsmodellen. Vi kommer låta e-handlarna själva välja om de vill gå över till den nya versionen, och vi vet av erfarenhet det kan ta lite tid eftersom det handlar om ett nytt API. Men vi vet att många är nyfikna och vill testa den här lösningen” säger Paysons vd, Per Bodell.

Prisinformation
 

// Johanna Bohlin
Kommunikationsansvarig