Klarna Checkout kompletteras med “Klarna Direkt”

Nu har Klarna lanserat “Klarna Direkt” som de själva klassar som Sveriges snabbaste betalsätt. Klarna Direkt är ett väldigt enkelt sätt att genomföra betalning efter att köp har genomförts. Det bästa är att den nya betalningsfunktionen finns inkluderad i samtliga butiker som använder Klarna Checkout.

Har du Klarna Checkout och vill veta mer? Se filmen nedan och läs informationen.
 

Hur får jag Klarna Direkt?
För att dina kunder ska kunna använda Klarna Direkt behöver ditt företag använda Klarna Checkout i e-butiken. Har du väl Klarna Checkout kommer Klarna Direkt automatiskt att läggas till i din kassa. Du behöver med andra ord inte göra någonting alls för att det ska fungera när du väl har valt att använda Klarna Checkout.
 
“Klarna Checkout ökade vår mobilkonvertering med 80%.
Det här visar att kunder gärna genomför köp från mobilen – om det är tillräckligt enkelt.” -Adlibris.se

Hur fungerar Klarna Direkt?
Första gången dina kunder använder Klarna Direkt kommer de att få välja vilket bankkonto som de önskar att pengarna ska dras ifrån. När det är gjort kommer dina kunder att kunna handla i din e-butik genom att enbart använda Mobilt BankID. Mobilt BankID krävs för att genom att bekräfta köpet vid varje köptillfälle.

Vad som är bra att veta är att pengarna inte dras direkt utan Klarna Direkt drar pengarna från bankkontot först när du har registrerat att du skickat iväg paketet.

Se gärna videon ovan för att ta del av dina kunders upplevelse med Klarna Direkt.

Mer information om Klarna Direkt hittar du här!
 

// Johanna Bohlin
Kommunikationsansvarig

Nu har Klarna lanserat “Klarna Direkt” som de själva klassar som Sveriges snabbaste betalsätt. Klarna Direkt är ett väldigt enkelt sätt att genomföra betalning efter att köp har genomförts. Det bästa är att den nya betalningsfunktionen finns inkluderad i samtliga butiker som använder Klarna Checkout.

Har du Klarna Checkout och vill veta mer? Se filmen nedan och läs informationen.
 

Hur får jag Klarna Direkt?
För att dina kunder ska kunna använda Klarna Direkt behöver ditt företag använda Klarna Checkout i e-butiken. Har du väl Klarna Checkout kommer Klarna Direkt automatiskt att läggas till i din kassa. Du behöver med andra ord inte göra någonting alls för att det ska fungera när du väl har valt att använda Klarna Checkout.
 

“Klarna Checkout ökade vår mobilkonvertering med 80%.
Det här visar att kunder gärna genomför köp från mobilen – om det är tillräckligt enkelt.”
 -Adlibris.se

Hur fungerar Klarna Direkt?
Första gången dina kunder använder Klarna Direkt kommer de att få välja vilket bankkonto som de önskar att pengarna ska dras ifrån. När det är gjort kommer dina kunder att kunna handla i din e-butik genom att enbart använda Mobilt BankID. Mobilt BankID krävs för att genom att bekräfta köpet vid varje köptillfälle.

Vad som är bra att veta är att pengarna inte dras direkt utan Klarna Direkt drar pengarna från bankkontot först när du har registrerat att du skickat iväg paketet.

Se gärna videon ovan för att ta del av dina kunders upplevelse med Klarna Direkt.

Mer information om Klarna Direkt hittar du här!
 

// Johanna Bohlin
Kommunikationsansvarig