Rösta på Hemsida24 i European Business Awards

Nu har vi glädjen att meddela att Hemsida24 är ett av de företag som utsetts att representera Sverige i finalen för European Business Awards. European Business Awards (EBA) är en organisation som årligen uppmärksammar Europas mest framgångsrika företag. Hemsida24 identifierades redan förra året av EBA som ett av Sveriges framgångsföretag – men nu är det alltså finalen som gäller.

Läs vidare, se vår film och rösta på Hemsida24 i European Business Awards!
 

I höstas tog European Business Awards kontakt med Hemsida24 eftersom de
har identifierat oss som ett av Sveriges mest framgångsrika företag 2015. Hemsida24 har alltså tillsammans med andra framgångsbolag – Klarna, Student Consulting, Tele2, Max Hamburgerrestauranger, Pågen med flera – fått äran att representera Sverige i EBA-finalen.

I finalen utses en vinnare i tio olika tävlingskategorier och för varje land koras en nationell segrare. Ett villkor för att komma till final är att producera och skicka in en video som kort presenterar företaget och verksamheten.

Hemsida24s video hittar du här tillsammans med information om hur du röstar!

Just nu överlägger juryn om vilka företag som ska utses till nationella vinnare. Juryn arbetar också med att kora vinnarna i de tio tävlingskategorierna. Men det är inte bara juryn som har avgörandet i sin hand. DU kan också vara med och påverka resultatet!

Tycker du att vi på Hemsida24 är ett inspirerande bolag och vill ge oss din röst – ja, då är det bara att klicka på knappen nedan.
 

OBS! För att din röst ska räknas måste den registreras senast kl.17 den 26 februari.

Om du är nyfiken på vilka företag som tillsammans med Hemsida24 representerar Sverige så hittar du hela listan här.

Europamästerskap i företagande
European Business Awards (EBA) har varje år sedan 2007 utsett de mest innovativa företagen i Europa. Under 2014 engagerade EBA över 24 000 företag i mer än 30 länder.

EBAs ambition är att uppmärksamma framgångsrika, innovativa företag med verksamhet som vilar på en etisk värdegrund. De utvalda företagen ska fungera som förebilder och ge inspiration så att fler företag startas och att fler företag vågar satsa på tillväxt. Framgångsrika företag är förutsättningen för Europas ekonomiska tillväxt och utveckling.
 
“We cannot get out of this crisis without businesses, that’s why I very much welcome the European Business Awards because it puts these
businesses in the picture” 
Karel De Gucht, Former EU Trade Commissioner
 
Vem som kammar hem de ärofyllda priserna bestämmer EBAs jury tillsammans med “folkets röster”. Juryn är vald utifrån erfarenhet och expertkompetens. Jurypanelerna är sammansatta med representanter från olika europeiska nationer.

Mer information om European Business Awards hittar du här.
 

Rösta på Hemsid24 för European Business Awards 2015!
 

// Johanna Bohlin
Kommunikationsansvarig

Nu har vi glädjen att meddela att Hemsida24 är ett av de företag som utsetts att representera Sverige i finalen för European Business Awards. European Business Awards (EBA) är en organisation som årligen uppmärksammar Europas mest framgångsrika företag. Hemsida24 identifierades redan förra året av EBA som ett av Sveriges framgångsföretag – men nu är det alltså finalen som gäller.

Läs vidare, se vår film och rösta på Hemsida24 i European Business Awards!
 

I höstas tog European Business Awards kontakt med Hemsida24 eftersom de
har identifierat oss som ett av Sveriges mest framgångsrika företag 2015. Hemsida24 har alltså tillsammans med andra framgångsbolag – Klarna, Student Consulting, Tele2, Max Hamburgerrestauranger, Pågen med flera – fått äran att representera Sverige i EBA-finalen.

I finalen utses en vinnare i tio olika tävlingskategorier och för varje land koras en nationell segrare. Ett villkor för att komma till final är att producera och skicka in en video som kort presenterar företaget och verksamheten.

Hemsida24s video hittar du här tillsammans med information om hur du röstar!

Just nu överlägger juryn om vilka företag som ska utses till nationella vinnare. Juryn arbetar också med att kora vinnarna i de tio tävlingskategorierna. Men det är inte bara juryn som har avgörandet i sin hand. DU kan också vara med och påverka resultatet!

Tycker du att vi på Hemsida24 är ett inspirerande bolag och vill ge oss din röst – ja, då är det bara att klicka på knappen nedan.
 

OBS! För att din röst ska räknas måste den registreras senast kl.17 den 26 februari.

Om du är nyfiken på vilka företag som tillsammans med Hemsida24 representerar Sverige så hittar du hela listan här.

Europamästerskap i företagande
European Business Awards (EBA) har varje år sedan 2007 utsett de mest innovativa företagen i Europa. Under 2014 engagerade EBA över 24 000 företag i mer än 30 länder.

EBAs ambition är att uppmärksamma framgångsrika, innovativa företag med verksamhet som vilar på en etisk värdegrund. De utvalda företagen ska fungera som förebilder och ge inspiration så att fler företag startas och att fler företag vågar satsa på tillväxt. Framgångsrika företag är förutsättningen för Europas ekonomiska tillväxt och utveckling.
 

“We cannot get out of this crisis without businesses, that’s why I very much welcome the European Business Awards because it puts these
businesses in the picture” 

Karel De Gucht, Former EU Trade Commissioner

 

Vem som kammar hem de ärofyllda priserna bestämmer EBAs jury tillsammans med “folkets röster”. Juryn är vald utifrån erfarenhet och expertkompetens. Jurypanelerna är sammansatta med representanter från olika europeiska nationer.

Mer information om European Business Awards hittar du här.
 

Rösta på Hemsid24 för European Business Awards 2015!
 

// Johanna Bohlin
Kommunikationsansvarig