10 Artister som väljer Hemsida24

På Hemsida24 hittar du en stor bredd av verksamheter och företagsamma personer som har insett att en bra hemsida ökar deras marknadskraft – från den lokala snickaren, till den hippa frisören och din revisor.

Hos Hemsida24 finns en mängd fantastiska hemsidor. Några av dem är byggda av artister. Så nu tar vi och lyfter tio av de framgångsrika artister som har valt att bygga och uppdatera sina hemsidor via Hemsida24!
 

Artister är generellt väldigt bra på att bygga varumärke via sina hemsidor. Det gäller i synnerhet de tio utvalda artister som vi lyfter fram här. Söker du inspiration för din hemsida och vill bli bättre på att stärka ditt varumärke? Bläddra ner och se hur Molly Sandén, Spirit of Lily eller Hanna Hedlund gjort på sina hemsidor!

Du får dessutom 6 tips för att din hemsida ska få samma stjärnglans.

Här hittar du några av de artister som valt Hemsida24: 

Molly Sandén
Andero and Pinar
Oscar Zia
Spirit of Lily
Thorsten Flinck
Pato Pooh
Hanna Hedlund
Raye
Diamond Dogz
Rille Live Act

(Molly Sandén använder mallen CAPE TOWN)
 
Tips 1 – Genomtänkta bilder
Genomgående kan vi se att artisterna är duktiga på att arbeta med bilder. För att det ska bli riktigt bra är det helt avgörande vilka bilder du väljer och att bilderna håller hög kvalitet. Så vill du arbeta med stora bilder på din hemsida är det väldigt viktigt att de är genomtänkta. Känner du någon som är fotograf? Låt han eller hon hjälpa dig med dina bilder eller anlita en fotograf.
(Andero and Pinar använder mallen DUBAI)
 
Tips 2 – Få färgnyanser
En annan sak som vi kan se på artisternas hemsidor är att de begränsar sig till 2–3 färger. Anledningen är att det ger ett proffsigt och stilrent intryck. Så frågan är vilka färger som stärker ditt varumärke? Utgå från dem när du bygger din hemsida!
(Oscar Zia använder mallen CANNES)
 
(Spirit of Lily använder mallen MILAN)
 
Tips 3 – Tänk igenom din “meny”
De flesta artisterna har en relativt enkel meny som bara innehåller det absolut viktigaste. Fundera gärna över din egen meny – vad behöver du ha med? Vad är nödvändigt och vad är onödigt? Har du många sidor som du måste ha med på din hemsida, skapa då gärna undersidor. Identifiera de viktigaste “områdena” lägg dem i menyn och ha resten som undersidor till dessa.

Vill du ändra din meny? Här hittar du information kring hur du ändrar menyn på din hemsida.
(Thorsten Flinck använder mallen MILAN)
 
(Pato Pooh använder mallen STOCKHOLM)
 
Tips 4 – Säg det med en film
Detta kanske inte fungerar för alla men genom att lägga till filmer som visar vad du gör så ger du snabbt besökaren en uppfattning om det här är intressant för honom eller henne. En film uppfattas dessutom som mer levande och gör att du snabbare kan bygga en relation till dina besökare.

Så här lägger du till en film på din hemsida!
(Hanna Hedlund använder mallen CANNES)
 
(Raye använder mallen DUBLIN)
 
Tips 5 – Lyft dina sociala medier
Glöm inte att lyfta dina sociala medier på hemsidan. De flesta av dina besökare eller kunder är aktiva på social medier både privat och professionellt – så kanske kan du fånga upp dem där?

Så här lägger du till en social box på din hemsida!
(Diamond Dogz använder mallen CAPE TOWN)
 
(Rille Live Act använder mallen AMSTERDAM)
 
Tips 6 – Berätta vad som är på gång
Generellt är artister bra på att berätta vad som är på gång – vad de arbetar med i studion och när släpper de sin nästa låt. Oavsett vad du har för företag kan du arbeta likadant. Börja med att marknadsföra din nya produkt i butiken innan den ens finns till försäljning. Berätta om ett kommande event och släpp förtursbiljetter eller berätta om vad ni ska utöka era tjänster med från och med årsskiftet. Var inte blyg utan sträck på ryggen och berätta stolt vad som är på gång!

Klicka gärna på bilderna ovan för att komma direkt till artisternas hemsidor för mer inspiration!

// Johanna Bohlin
Kommunikationsansvarig

På Hemsida24 hittar du en stor bredd av verksamheter och företagsamma personer som har insett att en bra hemsida ökar deras marknadskraft – från den lokala snickaren, till den hippa frisören och din revisor.

Hos Hemsida24 finns en mängd fantastiska hemsidor. Några av dem är byggda av artister. Så nu tar vi och lyfter tio av de framgångsrika artister som har valt att bygga och uppdatera sina hemsidor via Hemsida24!
 

Artister är generellt väldigt bra på att bygga varumärke via sina hemsidor. Det gäller i synnerhet de tio utvalda artister som vi lyfter fram här. Söker du inspiration för din hemsida och vill bli bättre på att stärka ditt varumärke? Bläddra ner och se hur Molly Sandén, Spirit of Lily eller Hanna Hedlund gjort på sina hemsidor!

Du får dessutom 6 tips för att din hemsida ska få samma stjärnglans.

Här hittar du några av de artister som valt Hemsida24: 

  1. Molly Sandén
  2. Andero and Pinar
  3. Oscar Zia
  4. Spirit of Lily
  5. Thorsten Flinck
  6. Pato Pooh
  7. Hanna Hedlund
  8. Raye
  9. Diamond Dogz
  10. Rille Live Act

(Molly Sandén använder mallen CAPE TOWN)
 

Tips 1 – Genomtänkta bilder
Genomgående kan vi se att artisterna är duktiga på att arbeta med bilder. För att det ska bli riktigt bra är det helt avgörande vilka bilder du väljer och att bilderna håller hög kvalitet. Så vill du arbeta med stora bilder på din hemsida är det väldigt viktigt att de är genomtänkta. Känner du någon som är fotograf? Låt han eller hon hjälpa dig med dina bilder eller anlita en fotograf.

(Andero and Pinar använder mallen DUBAI)
 

Tips 2 – Få färgnyanser
En annan sak som vi kan se på artisternas hemsidor är att de begränsar sig till 2–3 färger. Anledningen är att det ger ett proffsigt och stilrent intryck. Så frågan är vilka färger som stärker ditt varumärke? Utgå från dem när du bygger din hemsida!

(Oscar Zia använder mallen CANNES)
 

(Spirit of Lily använder mallen MILAN)
 

Tips 3 – Tänk igenom din “meny”
De flesta artisterna har en relativt enkel meny som bara innehåller det absolut viktigaste. Fundera gärna över din egen meny – vad behöver du ha med? Vad är nödvändigt och vad är onödigt? Har du många sidor som du måste ha med på din hemsida, skapa då gärna undersidor. Identifiera de viktigaste “områdena” lägg dem i menyn och ha resten som undersidor till dessa.

Vill du ändra din meny? Här hittar du information kring hur du ändrar menyn på din hemsida.

(Thorsten Flinck använder mallen MILAN)
 

(Pato Pooh använder mallen STOCKHOLM)
 

Tips 4 – Säg det med en film
Detta kanske inte fungerar för alla men genom att lägga till filmer som visar vad du gör så ger du snabbt besökaren en uppfattning om det här är intressant för honom eller henne. En film uppfattas dessutom som mer levande och gör att du snabbare kan bygga en relation till dina besökare.

Så här lägger du till en film på din hemsida!

(Hanna Hedlund använder mallen CANNES)
 

(Raye använder mallen DUBLIN)
 

Tips 5 – Lyft dina sociala medier
Glöm inte att lyfta dina sociala medier på hemsidan. De flesta av dina besökare eller kunder är aktiva på social medier både privat och professionellt – så kanske kan du fånga upp dem där?

Så här lägger du till en social box på din hemsida!

(Diamond Dogz använder mallen CAPE TOWN)
 

(Rille Live Act använder mallen AMSTERDAM)
 

Tips 6 – Berätta vad som är på gång
Generellt är artister bra på att berätta vad som är på gång – vad de arbetar med i studion och när släpper de sin nästa låt. Oavsett vad du har för företag kan du arbeta likadant. Börja med att marknadsföra din nya produkt i butiken innan den ens finns till försäljning. Berätta om ett kommande event och släpp förtursbiljetter eller berätta om vad ni ska utöka era tjänster med från och med årsskiftet. Var inte blyg utan sträck på ryggen och berätta stolt vad som är på gång!

Klicka gärna på bilderna ovan för att komma direkt till artisternas hemsidor för mer inspiration!

// Johanna Bohlin
Kommunikationsansvarig