Hemsida24 utsett till Gasellföretag – andra året i rad!

I år är det sextonde gången som Dagens industri utser årets Gasellföretag. Genom att varje år utse Gaseller, Sveriges mest snabbväxande och framgångsrika bolag, visar Dagens industri upp nationens framgångsrika entreprenörer för att inspirera andra företagare.

Vi på Hemsida24 försöker hela tiden att vara så produktiva och effektiva som möjligt för att kunna erbjuda våra kunder det bästa hemsideverktyget. Ett resultat av detta arbete är att vi nu, för andra året i rad, har blivit utsedda till Gasellföretag!
 

Vad är ett Gasellföretag?
Årligen utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag. Det som skiljer Gasellerna från de minsta bolagen är, enligt Dagens industri, att Gasellerna strävar efter att växa och på så vis skapar många nya jobb.
 
“Begreppet Gaseller är skapat av den amerikanske forskaren David Birch. Redan på 1980-talet visade han att det är de små snabbväxande företagen som skapar flest nya jobb, till skillnad från ekonomins elefanter som alltid måste effektivisera och ofta minskar antalet anställda.”

Under det senaste året har vi på Hemsida24 ökat kundbasen med mer än 1 000 kunder. Tack vare att vi löpande får bra feedback från våra fantastiska kunder kan vi utveckla hemsideverktyget till att bli ännu bättre.

Genom att bygga ett användarvänligt verktyg med fokus på enkelhet och design är vår ambition att göra våra kunder både nöjda och framgångsrika. En viktigt pusselbit för oss är att alltid sträva efter ständig utveckling så att vi kan tillgodose våra kunders föränderliga behov.  

Vi har nu på kort tid utsetts till både Gasellföretag och Superföretag och vi bugar och bockar för att tacka all våra kunder för all nyttig feedback vi får. Förutom våra fantastiska kunder har vi ett starkt team att tacka som tillsammans gör alla förbättringar möjliga. TACK!

Gasellkriterierna
“För att utses till Gasell måste företaget uppfylla kriterierna nedan. Det är alltid företagets fyra senaste årsredovisningar som ligger till grund för Gasellundersökningen.

En Gasell har:

en omsättning som överstiger 10 miljoner kornor
minst tio anställda
minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret
ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
i allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
sunda finanser”

Källa Gasellkriterier: Dagens industri

Den 24 november hålls Gasellfesten i Göteborg och först då kommer vinnarna i varje län att koras.

Här hittar du mer information om Gasellfesterna, kriterierna och listan med alla Gasellföretag 2015.
 

// Johanna Bohlin
Kommunikationsansvarig

I år är det sextonde gången som Dagens industri utser årets Gasellföretag. Genom att varje år utse Gaseller, Sveriges mest snabbväxande och framgångsrika bolag, visar Dagens industri upp nationens framgångsrika entreprenörer för att inspirera andra företagare.

Vi på Hemsida24 försöker hela tiden att vara så produktiva och effektiva som möjligt för att kunna erbjuda våra kunder det bästa hemsideverktyget. Ett resultat av detta arbete är att vi nu, för andra året i rad, har blivit utsedda till Gasellföretag!
 

Vad är ett Gasellföretag?
Årligen utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag. Det som skiljer Gasellerna från de minsta bolagen är, enligt Dagens industri, att Gasellerna strävar efter att växa och på så vis skapar många nya jobb.
 

“Begreppet Gaseller är skapat av den amerikanske forskaren David Birch. Redan på 1980-talet visade han att det är de små snabbväxande företagen som skapar flest nya jobb, till skillnad från ekonomins elefanter som alltid måste effektivisera och ofta minskar antalet anställda.”

Under det senaste året har vi på Hemsida24 ökat kundbasen med mer än 1 000 kunder. Tack vare att vi löpande får bra feedback från våra fantastiska kunder kan vi utveckla hemsideverktyget till att bli ännu bättre.

Genom att bygga ett användarvänligt verktyg med fokus på enkelhet och design är vår ambition att göra våra kunder både nöjda och framgångsrika. En viktigt pusselbit för oss är att alltid sträva efter ständig utveckling så att vi kan tillgodose våra kunders föränderliga behov.  

Vi har nu på kort tid utsetts till både Gasellföretag och Superföretag och vi bugar och bockar för att tacka all våra kunder för all nyttig feedback vi får. Förutom våra fantastiska kunder har vi ett starkt team att tacka som tillsammans gör alla förbättringar möjliga. TACK!

Gasellkriterierna
“För att utses till Gasell måste företaget uppfylla kriterierna nedan. Det är alltid företagets fyra senaste årsredovisningar som ligger till grund för Gasellundersökningen.

En Gasell har:

  • en omsättning som överstiger 10 miljoner kornor
  • minst tio anställda
  • minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret
  • ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
  • ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
  • i allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
  • sunda finanser”

Källa Gasellkriterier: Dagens industri

Den 24 november hålls Gasellfesten i Göteborg och först då kommer vinnarna i varje län att koras.

Här hittar du mer information om Gasellfesterna, kriterierna och listan med alla Gasellföretag 2015.
 

// Johanna Bohlin
Kommunikationsansvarig