Så blir du nummer 1 – ligg steget före dina konkurrenter!

För att bli nummer ett gäller det att vara först på kunden – du vill ju att kunderna ska lägga märke till ditt företag före konkurrenternas! Det är extra viktigt idag när allt fler söker efter produkter och tjänster online i jakten på de bästa och smartaste alternativen.

Det som många inte vet är att de alternativ hos sökmotorerna, exempelvis Google, som är med på förstasidan i sökresultatet får otroligt många fler kunder än de som kommer på sidan två eller ännu längre ner. Så visst är det på förstasidan du vill finnas? Häng med, för nu går vi igenom både sökoptimering och Google AdWords – allt för att du ska bli nummer 1!
 

Så kan SEO och Google AdWords ge dig fler kunder

Har du lagt ner en massa arbete på din hemsida men du får ändå ingen trafik? Och antalet kunder ökar inte? Då borde du se över ditt SEO-arbete (sökmotoroptimering). Kanske kan du arbeta om vissa saker på hemsidan för att på ett enkelt vis hamna högre upp i Googles sökresultat. Söker en person på en produkt som du säljer så är det viktigt att du kommer högt upp i sökresultatet. Hur du ska göra för att synas bäst går vi genom i denna serie!

Har du redan arbetat med din SEO och känner att det fortfarande inte ger det resultat du önskar? Då råder jag dig att bläddra vidare i PDF:en och istället ställa in siktet på Google AdWords som är en bra och kostnadseffektiv annonslösning på Google. Det innebär att du kan säkra din plats överst vid olika sökningarna så att kunderna ser just ditt företag.
 
“Lär dig mer om SEO och Google AdWords och bli nummer 1 på marknaden”

I PDF:en, “Få fler kunder med hjälp av SEO & Google AdWords”, hittar du bra tips på hur du optimerar din hemsida för bättre SEO och hur du kan annonsera smart med Google AdWords för bättre synlighet.

Jag rekommenderar att du laddar hem serien och tar dig tid att läsa igenom de olika delarna innan du börjar arbeta med din hemsida. Börja i rätt ände med ditt SEO-arbete och se vad det ger för resultat innan du arbetar vidare med Google AdWords. NU är det dags att ditt företag bli nummer 1!

Lycka till!

Ladda ner PDF:en “Få fler kunder med hjälp av SEO & Google AdWords”
 

Du hittar även delarna i serien på bloggen:

Vad är SEO (sökmotoroptimering) och varför är det viktigt?
Sökoptimering för nybörjare – så får du fler besökare!
Annonsera med Google AdWords och få fler kunder!
10 smarta tips för framgångsrik annonsering med Google AdWords.

Tidigare serier:

Tips & trix till dig som ska starta eget.
Så gör du ett bra första intryck på dina kunder.
De vanligaste sidorna på hemsidan.

Vill du prova Hemsida24 gratis i 30 dagar? Klicka här och kom igång med din hemsida.
 

// Johanna Bohlin
Kommunikationsansvarig

För att bli nummer ett gäller det att vara först på kunden – du vill ju att kunderna ska lägga märke till ditt företag före konkurrenternas! Det är extra viktigt idag när allt fler söker efter produkter och tjänster online i jakten på de bästa och smartaste alternativen.

Det som många inte vet är att de alternativ hos sökmotorerna, exempelvis Google, som är med på förstasidan i sökresultatet får otroligt många fler kunder än de som kommer på sidan två eller ännu längre ner. Så visst är det på förstasidan du vill finnas? Häng med, för nu går vi igenom både sökoptimering och Google AdWords – allt för att du ska bli nummer 1!
 

Så kan SEO och Google AdWords ge dig fler kunder

Har du lagt ner en massa arbete på din hemsida men du får ändå ingen trafik? Och antalet kunder ökar inte? Då borde du se över ditt SEO-arbete (sökmotoroptimering). Kanske kan du arbeta om vissa saker på hemsidan för att på ett enkelt vis hamna högre upp i Googles sökresultat. Söker en person på en produkt som du säljer så är det viktigt att du kommer högt upp i sökresultatet. Hur du ska göra för att synas bäst går vi genom i denna serie!

Har du redan arbetat med din SEO och känner att det fortfarande inte ger det resultat du önskar? Då råder jag dig att bläddra vidare i PDF:en och istället ställa in siktet på Google AdWords som är en bra och kostnadseffektiv annonslösning på Google. Det innebär att du kan säkra din plats överst vid olika sökningarna så att kunderna ser just ditt företag.
 

“Lär dig mer om SEO och Google AdWords och bli nummer 1 på marknaden”

I PDF:en, “Få fler kunder med hjälp av SEO & Google AdWords”, hittar du bra tips på hur du optimerar din hemsida för bättre SEO och hur du kan annonsera smart med Google AdWords för bättre synlighet.

Jag rekommenderar att du laddar hem serien och tar dig tid att läsa igenom de olika delarna innan du börjar arbeta med din hemsida. Börja i rätt ände med ditt SEO-arbete och se vad det ger för resultat innan du arbetar vidare med Google AdWords. NU är det dags att ditt företag bli nummer 1!

Lycka till!

Ladda ner PDF:en “Få fler kunder med hjälp av SEO & Google AdWords”
 

Du hittar även delarna i serien på bloggen:

Tidigare serier:

Vill du prova Hemsida24 gratis i 30 dagar? Klicka här och kom igång med din hemsida.
 

// Johanna Bohlin
Kommunikationsansvarig