Hemsida24 önskar dig en fantastisk sommar!

Postat

I år har vi fått vänta länge på sommaren och det härliga vädret men nu äntligen kommer solen, förhoppningsvis för att stanna. Kanske har du redan gått på semester eller väntar du ivrigt på att den ska falla in – hur som helst så vill vi på Hemsida24 önska dig en riktigt härlig sommar!
 

Supporten har samma öppettider

Ja, då var det dags för sommartider och de flesta jobbar lite mindre än vanligt. I supporten på Hemsida24 jobbar vi emellertid  precis som vanligt hela sommaren lång, se tider nedan. Så om du behöver hjälp med din hemsida under sommaren så finns vi här för dig!

Måndag-Torsdag     kl.08-16
Fredag                        kl.08-15
 

Vad vore en sommar utan en sommarhälsning från vår egen VD, Ludvig Granberg! Här kommer Ludvigs hälsning till dig.
 

Hej!

När jag skriver detta sitter jag i ett soligt Spanien och njuter av de sista dagarna innan jag och familjen flyttar hem till Sverige igen. Våren i Sverige har ju varit både kylig och regnig men förhoppningsvis vankas det en solig sommar som får oss att glömma allt regn och rusk våren bjudit på.

Som småföretagare har man många gånger inte möjlighet att ta en månads lång semester men som tur är det enklare än någonsin att flytta med sig jobbet och arbeta på distans. Så oavsett om du åker utomlands eller beger dig till kusten så kan du jobba med det mesta så länge du har din mobil och dator med dig. Beroende på vilken verksamhet du har är dina kunder aktiva även sommartid så lika viktigt som det är att ta dig tid att njuta av sommaren är det att uppdatera din hemsida och serva dina kunder!

På Hemsida24 har flitens lampa lyst under våren. Sedan årsskiftet har vi nämligen anställt ytterligare två personer till supporten för att hinna med alla kloka frågor som ställs. På utvecklingssidan har vi förfinat verktyget en hel del och även lyssnat in och åtgärdat flera av förslagen från er kunder. Har du ytterligare förslag på hur verktyget kan bli bättre och vill dela med oss? Då är vi väldigt tacksamma om du vill skriva om det på vår feedbacksida.

Vår Community manager Johanna har under våren skrivit en hel del tips riktade till dig som har en hemsida för din verksamhet. Allt från ”9 smarta tips till dig som ska starta eget” till ”Gör ett bra första intryck på dina kunder!”. Jag skulle varmt rekommendera dig att läsa några av dessa inlägg i sommar för att hitta ny inspiration till din verksamhet.

Och är det något som inspirerar oss så är det ju ni – våra kunder! För några veckor sedan blev ni fler än 13 000 och det gör oss förstås enormt stolta. Det är ni som gör det möjligt för oss att sikta högt och nå vårt mål om att erbjuda världens bästa hemsideverktyg. Nu väntar snart några lediga veckor för de flesta av oss men efter sommaren är vi tillbaka med förnyad energi och med många spännande idéer!

Ha nu en riktigt härlig sommar!

// Ludvig
VD på Hemsida24

Sommarens lästips!

Letar du efter bra artiklar att läsa en ljummen sommardag? Då hittar du de mest lästa blogginläggen om hemsidor och eget företagande i Topplistan.
 

Ja, då var det åter dags att ta fram badbollar, solglasögon, grillen och kubbet för nu är det dags att njuta av det fina vädret. Må riktigt bra så hörs vi på bloggen i augusti igen!
 

// Johanna Bohlin
Community Manager

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.