Nytt! Lägg till din e-butik hos PriceRunner

Postat

Nu har vi utökat funktionen för prisjämförelsesidor och lagt till PriceRunner. Tidigare har det enbart varit möjligt att välja Prisjakt men nu finns alltså båda dessa alternativ för att marknadsföra din e-butik. Vill du finnas med på prisjämförelsesidorna med din e-butik – läs vidare!
 

Idag använder många konsumenter prisjämförelsesidor när de ska handla för att jämföra utbudet. Nu har du möjlighet att finnas med och visa dina produkter på PriceRunner och Prisjakt.

För att lägga till din e-butik, gör så här:
1. Logga in i din e-butik och tryck på inställningar
2. Klicka på ”Prisjämförelsesidor”
3. Kryssa i Prisjakt
4. Kryssa i PriceRunner
 

5. Klicka på ”Lägg till din e-butik hos PriceRunner” alternativt Prisjakt och fyll i dina uppgifter i rutan ”Börja här”.

  • Där det står länk till prisfil kopierar du länken under dina inställningar  ”Adressen till din prisfil är:” i exempelt ovan för Pricerunner: http://alajoojoo.hemsida24.se/pricerunner.csv

6. Klicka sedan på ”Skicka formuläret”.

  • Från det att PriceRunner eller Prisjakt har mottagit din registrering kan det dröja innan du finns med i deras system. Du kommer först att få ett elektroniskt avtal som du behöver signera och därefter det tar det cirka 1-3 dagar tills e-butiken är listad. 

 

Om du har någon fråga kring hur du registrerar dig på PriceRunner eller Prisjakt är du välkommen att kontakta vår support
 

// Johanna Bohlin
Community Manager