Hemsida24 stöttar Sofie i SUP-VM

I mitten på maj (10-17 maj) genomförs VM i Stand Up Paddleboarding med Halmstads egen SUP-talang, Sofie Simonsson i det svenska landslaget.

Vi på Hemsida24 vill givetvis stötta Sofies VM-satsning och har därför valt att sponsra hennes VM-debut. Här kan du läsa mer Sofie och om vad som gör SUP till en så fantastisk sport!
Stand Up Paddleboarding har kommit för att stanna!

SUP är en sport som slagit igenom det senaste åren och som blir allt vanligare även i Sverige. SUP står för Stand Up Paddleboarding och innebär att du står upp på en större surfbräda och paddlar med en enbladig paddel för att ta dig fram.

Enligt www.sup.se är SUP en av de snabbast växande vattensporterna i världen mycket tack vare att det är enormt bra träning för core-musklerna. En av dem som lyckats otroligt bra med SUP är Sofie Simonsson som om bara några veckor ska tävla i svenska landslagets färger under VM i Mexico!
 
Namn: Sofie Simonsson    
Ålder: 26
Bor: Halmstad

Arbete: Yogalärare, eget företag med SUP& Yoga.
Familj: Sambo Andreas och en stor underbar familj.

Bästa placering i SUP: 4a i SUP wave classic, (blandad klass).
Kul fakta: Besökt över 40 länder i världen.Livsmotto: “Live you dreams”.
SUP – En möjlighet att utvecklas och tävla

Så här beskriver Sofie vad SUP betyder för henne:
“Jag älskar stand up paddling. Det ger mig mycket glädje och utmaning. Varje gång jag är ute och surfar lär jag mig något nytt, och jag älskar att utvecklas. Jag valde stand up paddling för jag tyckte det var spännande att prova en ny sport, och jag såg möjligheten att få tävla och utvecklas. Jag njuter också av att vara ute på vattnet, vara aktiv och känna naturens krafter.”

Den 10-17 maj är det dags för VM i Stand Up Paddle som genomförs i Sayulita i Mexico där 24 länder deltar i jakten på VM-titeln. Sofie är uttagen till svenska SUP-landslaget och beskriver de kommande VM-tävlingarna:

“I VM kommer några av de bästa i världen att delta och det är en ära för mig att i det sammanhanget få representera Sverige.”

Vad var det som fick dig att fastna för SUP och när började du?
“Jag började SUP-surfa i Kapstaden, Sydafrika, för ett år sedan. Till en början var det bara till att kämpa för att komma förbi vågorna som bröt men när jag väl tog min första våg, och fick uppleva känslan av surfing – då var jag fast. “

“Min största styrka och det som gör att jag utvecklas inom SUP-surfing är min passion, att jag tycker det är roligt! Det absolut bästa med SUP är att man kommer nära naturen och  får njuta av havet och dess krafter. Det ger mycket glädje och aktivitet.”
 
“En perfekt dag på havet innehåller vågor att surfa på och vänner att glädjas med.”

Vad har du för tips till de som testar SUP för första gången?
“Var inte rädda för att trilla i vattnet och använd paddeln som stöd, ju mer du trycker ner paddeln i vattnet desto stabilare blir du.”

 
“Tack till hemsida24 som gör det enkelt och roligt för mig att visa vad jag brinner för,
er fantastiska support går från surf på nätet till surf på vågorna! ”

Ett stort LYCKA TILL önskar vi Sofie under VM i Mexico!

Sofie har sin hemsida via Hemsida24 och du hittar den här.
 

// Johanna Bohlin
Community Manager

I mitten på maj (10-17 maj) genomförs VM i Stand Up Paddleboarding med Halmstads egen SUP-talang, Sofie Simonsson i det svenska landslaget.

Vi på Hemsida24 vill givetvis stötta Sofies VM-satsning och har därför valt att sponsra hennes VM-debut. Här kan du läsa mer Sofie och om vad som gör SUP till en så fantastisk sport!

Stand Up Paddleboarding har kommit för att stanna!

SUP är en sport som slagit igenom det senaste åren och som blir allt vanligare även i Sverige. SUP står för Stand Up Paddleboarding och innebär att du står upp på en större surfbräda och paddlar med en enbladig paddel för att ta dig fram.

Enligt www.sup.se är SUP en av de snabbast växande vattensporterna i världen mycket tack vare att det är enormt bra träning för core-musklerna. En av dem som lyckats otroligt bra med SUP är Sofie Simonsson som om bara några veckor ska tävla i svenska landslagets färger under VM i Mexico!
 

Namn: Sofie Simonsson    
Ålder: 26
Bor: Halmstad

Arbete: Yogalärare, eget företag med SUP& Yoga.
Familj: Sambo Andreas och en stor underbar familj.

Bästa placering i SUP: 4a i SUP wave classic, (blandad klass).
Kul fakta: Besökt över 40 länder i världen.Livsmotto: “Live you dreams”.

SUP – En möjlighet att utvecklas och tävla

Så här beskriver Sofie vad SUP betyder för henne:
“Jag älskar stand up paddling. Det ger mig mycket glädje och utmaning. Varje gång jag är ute och surfar lär jag mig något nytt, och jag älskar att utvecklas. Jag valde stand up paddling för jag tyckte det var spännande att prova en ny sport, och jag såg möjligheten att få tävla och utvecklas. Jag njuter också av att vara ute på vattnet, vara aktiv och känna naturens krafter.”

Den 10-17 maj är det dags för VM i Stand Up Paddle som genomförs i Sayulita i Mexico där 24 länder deltar i jakten på VM-titeln. Sofie är uttagen till svenska SUP-landslaget och beskriver de kommande VM-tävlingarna:

“I VM kommer några av de bästa i världen att delta och det är en ära för mig att i det sammanhanget få representera Sverige.”

Vad var det som fick dig att fastna för SUP och när började du?
“Jag började SUP-surfa i Kapstaden, Sydafrika, för ett år sedan. Till en början var det bara till att kämpa för att komma förbi vågorna som bröt men när jag väl tog min första våg, och fick uppleva känslan av surfing – då var jag fast. “

“Min största styrka och det som gör att jag utvecklas inom SUP-surfing är min passion, att jag tycker det är roligt! Det absolut bästa med SUP är att man kommer nära naturen och  får njuta av havet och dess krafter. Det ger mycket glädje och aktivitet.”
 

“En perfekt dag på havet innehåller vågor att surfa på och vänner att glädjas med.”

Vad har du för tips till de som testar SUP för första gången?
“Var inte rädda för att trilla i vattnet och använd paddeln som stöd, ju mer du trycker ner paddeln i vattnet desto stabilare blir du.”

 

“Tack till hemsida24 som gör det enkelt och roligt för mig att visa vad jag brinner för,
er fantastiska support går från surf på nätet till surf på vågorna! ”

Ett stort LYCKA TILL önskar vi Sofie under VM i Mexico!

Sofie har sin hemsida via Hemsida24 och du hittar den här.
 

// Johanna Bohlin
Community Manager