Tändas – Vinnare av feedbacktävlingen!

I februari månad kickade vi igång en feedbacktävling där du som kund hade möjligheten att vinna ett årsabonnemang. Allt du som tävlande behövde göra var att spela in en film med dig själv där du berättade om dig, ditt företag och vad du tycker om Hemsida24.

Nu är tävlingen avslutad och en vinnare har korats! Vinnare av feedbacktävlingen är ingen mindre än Kristoffer som driver Tändas. Som vinnare får Kristoffer ett årsabonnemang på Hemsida24 – Stort grattis!
 
Kristoffer gör miljövänliga vegetabiliska sojaljus

Kristoffer som vann tävlingen med sin film (se ovan) driver Tändas. I företaget tar han själv fram och säljer handgjorda och miljövänliga sojaljus. Tack vare att Kristoffer skickade in en film på sig själv där han berättar om sitt företag och vad han tycker om Hemsida24 vann han ett kostnadsfritt årsabonnemang!

Kristoffer och Tändas kommer även att lyftas i våra sociala medier och på vår You Tube-kanal. Är du nyfiken på Tändas och produkterna kommer du till hemsidan genom att klicka på bilden nedan.
 

Har du deltagit i tävlingen?
Alla som deltagit i tävlingen kommer att få en kostnadsfri månad. Den kostnadsfria månaden kommer att läggas på ditt abonnemang senast nästa vecka (V.12).

Mer information om tävlingen hittar du här.

Tack alla ni som varit med och skickat in era bidrag. Vi uppskattar både era filmer och den härliga feedback vi fått!
 

// Johanna Bohlin
Community Manager

I februari månad kickade vi igång en feedbacktävling där du som kund hade möjligheten att vinna ett årsabonnemang. Allt du som tävlande behövde göra var att spela in en film med dig själv där du berättade om dig, ditt företag och vad du tycker om Hemsida24.

Nu är tävlingen avslutad och en vinnare har korats! Vinnare av feedbacktävlingen är ingen mindre än Kristoffer som driver Tändas. Som vinnare får Kristoffer ett årsabonnemang på Hemsida24 – Stort grattis!
 

Kristoffer gör miljövänliga vegetabiliska sojaljus

Kristoffer som vann tävlingen med sin film (se ovan) driver Tändas. I företaget tar han själv fram och säljer handgjorda och miljövänliga sojaljus. Tack vare att Kristoffer skickade in en film på sig själv där han berättar om sitt företag och vad han tycker om Hemsida24 vann han ett kostnadsfritt årsabonnemang!

Kristoffer och Tändas kommer även att lyftas i våra sociala medier och på vår You Tube-kanal. Är du nyfiken på Tändas och produkterna kommer du till hemsidan genom att klicka på bilden nedan.
 

Har du deltagit i tävlingen?
Alla som deltagit i tävlingen kommer att få en kostnadsfri månad. Den kostnadsfria månaden kommer att läggas på ditt abonnemang senast nästa vecka (V.12).

Mer information om tävlingen hittar du här.

Tack alla ni som varit med och skickat in era bidrag. Vi uppskattar både era filmer och den härliga feedback vi fått!
 

// Johanna Bohlin
Community Manager