Ny design på varukorgen

Postat

Nu har vi uppdaterat designen på varukorgen i din e-butik. Den nya varukorgen är mindre och hittas i sidhuvudet på din hemsida, till skillnad från den gamla som syns längst ner på skärmen. 

När din kund har lagt en beställning i varukorgen är denna synlig hela tiden oavsett om kunden scrollar ner. Dina kunder får med andra ord en fiffig överblick av antal beställda varor och totalbeloppet för dessa!
 

Den nya designen på varukorgen gäller automatiskt för alla som aktiverar sin e-butik från dagens datum. Du som har ett abonnemang sedan tidigare behöver själv gå in och ändra i din e-butik för att den nya varukorgen ska gälla.

Så här gör du:

 

  1. Logga in på din hemsida och gå till e-butiken
  2. Klicka på “inställningar”
  3. Scrolla längst ner till “Varukorg” och välj “En liten och smart varukorg som kan placeras fritt inom sidhuvudet” (Se bild nedan)
  4. Klicka på publicera
     

Nu kommer dina kunder att se den nya varukorgen när de loggar in på din hemsida. Den nya varukorgen återfinns i sidhuvudet till skillnad från den gamla varukorgen som kunderna ser längst ner på skärmen  Varukorgen hittar du nu i sidhuvudet, var du önskar att placera den där väljer du själv.
 

Har du några frågor kring den nya varukorgen är du välkommen att kontakta vår support.
 

// Johanna Bohlin
Community Manager

Postat Kategorier Okategoriserade