Elias Sundberg vann bonustävlingen och fick en iPad i julklapp!

I oktober utlystes en tävling där den person som värvat flest vänner till Hemsida24 innan årsskiftet vann en iPad i julklapp. Det nya året har nu firats in och en vinnare i tävlingen korats. Vinnaren, med flest antal värvade vänner, är Elias Sundberg på Tracto Mediabyrå i Västerås – Grattis!
 
Elias driver företaget Tracto Mediabyrå AB och har under de senaste året använt Hemsida24 för sitt företags hemsida och han säger så här!

“Vi på Tractomedia är inriktade på medieplanering och digital marknadsföring, främst hemsideuppbyggnad. Vi tycker om att skapa, då vi får använda vår kreativa och uppfinningsrika förmåga. Vi blandar våra tidigare erfarenheter med kundens behov, allt för att hitta en nyckelfärdig lösning där kundens energi och tid ska spillas minimalt. Vi älskar design och utmaningar!

Hemsida24s verktyg är unikt eftersom de har funnit en design, påhittighet och enkelhet i ett verktyg där kreativa hjärnor har möjlighet att blomstra! Hemsida24s verktyg ger en möjlighet för både privatpersoner och företag att skapa en tidsenlig hemsida.

Vi på Tracto Mediabyrå är verkligen nöjda med Hemsida24s tjänster och utbud och tänker absolut fortsätta att rekommendera/använda dem framöver.
// Elias Sundberg VD”

Genom att använda bonussystemet och tipsa sina vänner om Hemsida24 verktyg lyckades Elias att värva flest vänner av de som var med och tävlade vilket resulterade i en sen julklapp, en iPad Air 2 64 GB värde 5 595 kr.

Mer information om tävlingen hittar du här. Observera att tävlingen är avslutad.

Vill du också värva dina vänner till Hemsida24 och få kostnadsfria bonusmånader? Klicka här för mer information.

Ett stort Grattis till Elias och en god fortsättning till er alla!
 
 
// Johanna Bohlin
Community Manager
 

I oktober utlystes en tävling där den person som värvat flest vänner till Hemsida24 innan årsskiftet vann en iPad i julklapp. Det nya året har nu firats in och en vinnare i tävlingen korats. Vinnaren, med flest antal värvade vänner, är Elias Sundberg på Tracto Mediabyrå i Västerås – Grattis!
 

Elias driver företaget Tracto Mediabyrå AB och har under de senaste året använt Hemsida24 för sitt företags hemsida och han säger så här!

“Vi på Tractomedia är inriktade på medieplanering och digital marknadsföring, främst hemsideuppbyggnad. Vi tycker om att skapa, då vi får använda vår kreativa och uppfinningsrika förmåga. Vi blandar våra tidigare erfarenheter med kundens behov, allt för att hitta en nyckelfärdig lösning där kundens energi och tid ska spillas minimalt. Vi älskar design och utmaningar!

Hemsida24s verktyg är unikt eftersom de har funnit en design, påhittighet och enkelhet i ett verktyg där kreativa hjärnor har möjlighet att blomstra! Hemsida24s verktyg ger en möjlighet för både privatpersoner och företag att skapa en tidsenlig hemsida.

Vi på Tracto Mediabyrå är verkligen nöjda med Hemsida24s tjänster och utbud och tänker absolut fortsätta att rekommendera/använda dem framöver.
// Elias Sundberg VD

Genom att använda bonussystemet och tipsa sina vänner om Hemsida24 verktyg lyckades Elias att värva flest vänner av de som var med och tävlade vilket resulterade i en sen julklapp, en iPad Air 2 64 GB värde 5 595 kr.

Mer information om tävlingen hittar du här. Observera att tävlingen är avslutad.

Vill du också värva dina vänner till Hemsida24 och få kostnadsfria bonusmånader? Klicka här för mer information.

Ett stort Grattis till Elias och en god fortsättning till er alla!
 

 

// Johanna Bohlin
Community Manager