Ludvig summerar 2014 & önskar en God Jul

Då var det åter dags att ta fram julgransfoten, pynta granen och samla familj och vänner inför julens firande och det nya årets festligheter.

Tittar jag tillbaka på året som snart passerat känns det som att tiden rusat förbi. Vi har hunnit med mycket, vi har utvecklats och växt både i antalet medarbetare och kunder. Jag vill passa på att tacka er kunder – för utan er hade vi inte varit där vi idag befinner oss!
 

Ett utvecklande och framgångsrikt år

Jul och nyår närmar sig med stormsteg och därmed ges också tillfälle att reflektera över året som har gått, 2014.

För oss på Hemsida24 har året varit händelserikt och för att inte överlasta dig med information så här i juletider har jag valt ut sex saker som har varit extra viktiga för oss.
 

 1. Nya medarbetare
  Under året har vi fått fyra nya medarbetare. Hanna som är vår nya supportchef, Johanna som är vår nya community manager samt utvecklarna Daniel och Johan. Vi är väldigt tacksamma över att ha hittat så bra personer och vi känner att de gör stor skillnad varje dag i vårt team och för er kunder.
   
 2. Nytt gränssnitt i verktyget
  I början på året uppdaterade vi verktyget med ett nytt utseende och såg samtidigt till att verktyget blev mer konsekvent och lättjobbat. Det har sedan legat till grund för förbättringarna som kommit senare under året. Läs mer
   
 3. Sidsektioner & nya mallar 
  De nya sektionerna har varit viktiga för att kunna skapa moderna hemsidor som är lätta att scrolla igenom på t.ex. en iPad. I samband med detta släppte vi 10 st nya mallar som alla bygger på de nya sektionsbakgrunderna. Läs mer
   
 4. Ny egen hemsida
  Även vår egen hemsida behöver hänga med i utvecklingen och därför nylanserade vi vår egen hemsida i slutet på november. Förhoppningen är att det nu ska vara ännu lättare att få den information som krävs för att våga köra igång med ett prov-konto. Läs mer
   
 5. Nomineringar
  Hemsida24 har under året blivit utnämnt till Gasellbolag av Dagens Industri, HIT-bolag av Computer Sweden samt blivit nominerade till Årets ekonomipris i Halmstad. Läs mer
   
 6. Ebola-kampanjen Business Against Ebola
  Den 16 oktober lanserade vi kampanjen som inom loppet av 2 månader drog in mer än 185 000 kr till förmån för kampen mot Ebola. Kampanjen uppmärksammades av Dagens Industri. Läs mer

Som ni ser har det hänt en massa spännande saker. Personligen tycker jag det är viktigt att reflektera över årets milstolpar för att se vad som hänt och för att kunna ta med oss de bra erfarenheter på vår väg mot nya utmaningar.

Jag föreslår att du också tar några minuter och reflekterar över året som har varit och även tittar lite i spåkulan för nästa år. Hur har ditt år sett ut?

Vi på Hemsida24 är fulla med tillförsikt och ser fram emot ett spännande 2015!

God Jul och Gott Nytt år till er alla,
 

 

//Ludvig Granberg
VD Hemsida24