Hemsida24 lanserar en ny hemsida!

Som du säkert märkt lanserade vi på Hemsida24 i förra veckan en ny hemsida. Den nya hemsidan skapades för att kunna erbjuda en än mer lättarbetad hemsida där du enkelt kan hitta det du söker.

I och med den nya hemsidan lanserades även ett feedbackforum där vi hoppas att du vill dela med dig av dina tankar och idéer!
 

En ny och bättre hemsida

Den nya hemsidan är mobilanpassad vilket gör att du på enkelt och smidigt sätt exempelvis kan kontakta supporten, läsa om funktionerna i verktyget eller om vad andra kunder tycker om Hemsida24.

Du hittar nu även alla mallarna direkt på den nya hemsidan och kan på så vis få en snabb överblick av vilka mallar som finns. Du kan förhandsgranska direkt på hemsidan och när du valt en mall kopplas den automatiskt till ditt konto när du registrerar dig.

Har du idéer eller förslag till Hemsida24?
Samtidigt som den nya hemsidan lanserades presenterade vi även en ny funktion – Feedbackforum. I vårt feedbackforum kan du dela med dig av dina tankar, förslag, idéer eller förbättringar som du tycker att vi borde arbeta vidare med.

För att skicka in dina idéer klickar du på “Hjälp” uppe i menyraden på hemsidan och sedan på “Ge feedback“ längst ner till höger. Se bilden nedan.
 

När du lämnat in ditt förslag kan andra kunder som tycker samma som dig rösta på eller kommentera ditt förslag eller din idé och den hamnar då högre upp på listan.

Alla förslagen som kommer in kommer att lyftas för diskussion internt på Hemsida24 men det finns emellertid ingen garanti för att just ditt förslag kommer att genomföras. 

Som du ser på bilden nedan kan du välja att kika på de nyaste idéerna, de med flest röster och även se vilken feedback du själv har skickat in.
 

Vi ser fram emot din feedback och hoppas att du liksom oss uppskattar den nya hemsidan!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår support.
 

//Johanna Bohlin
Community Manager