Så bygger du en färdig hemsida på 45 minuter

Funderar du på att bygga en hemsida eller behöver du hjälp att komma igång med Hemsida24s verktyg? Nu har du möjligheten att lyssna till Hemsida24s grundare och VD Ludvig Granberg när han tar dig igenom de olika stegen för en färdig hemsida på 45 minuter.
 
* Bildskärmen filmas från 4:02 i filmen

Om du har problem med någon av de funktioner som Ludvig går igenom hittar du enkla steg-för-steg-guider i vårt hjälpcenter. Dessa guider visar hur du går tillväga för att smidigt förändra eller lägga till innehåll på din hemsida. Här hittar du våra steg-för-steg guider.

Om du fortfarande inte får ordning på någon funktion eller om du undrar över något är du alltid välkommen att kontakta vår support.

Har du inget konto på Hemsida24 sen tidigare? Klicka här för testa vårt verktyg gratis i 30 dagar.

Vill du istället logga in och göra korrigeringar på din befintliga hemsida? Logga in här.
 
 

//Johanna Bohlin
Community Manager

Funderar du på att bygga en hemsida eller behöver du hjälp att komma igång med Hemsida24s verktyg? Nu har du möjligheten att lyssna till Hemsida24s grundare och VD Ludvig Granberg när han tar dig igenom de olika stegen för en färdig hemsida på 45 minuter.
 

* Bildskärmen filmas från 4:02 i filmen

Om du har problem med någon av de funktioner som Ludvig går igenom hittar du enkla steg-för-steg-guider i vårt hjälpcenter. Dessa guider visar hur du går tillväga för att smidigt förändra eller lägga till innehåll på din hemsida. Här hittar du våra steg-för-steg guider.

Om du fortfarande inte får ordning på någon funktion eller om du undrar över något är du alltid välkommen att kontakta vår support.

Har du inget konto på Hemsida24 sen tidigare? Klicka här för testa vårt verktyg gratis i 30 dagar.

Vill du istället logga in och göra korrigeringar på din befintliga hemsida? Logga in här.
 

 

//Johanna Bohlin

Community Manager