Nytt! Sidsektioner & 10 nya mallar

Nu är du inte längre låst till layouten i den mallen du valt utan du kan nu fritt lägga till och ta bort olika “sektioner” på din hemsida. Genom att skräddarsy varje sektion skapas nya möjligheter!

Samtidigt som vi släpper sidsektioner lanserar vi också 10 nya mallar. De nya mallarna har skapats för att göra ditt val av layout enklare och för att du fullt ut ska kunna nyttja möjligheterna med de ny sidsektionerna.  
 

De nya sidsektionerna gör det möjligt att enkelt lägga till och plocka bort sektioner i din valda mall. Klicka på “+” eller “sektion” för att lägga till nya sektioner (rader) eller för att förändra blocken i vald sektion.
 
I och med de nya sidsektionerna kan du dessutom välja att ha olika bakgrundsbilder för olika sektioner.  Se bild ovan.

Logga in och testa de nya funktionerna och mallarna nu!

//Johanna Bohlin
Community Manager

Nu är du inte längre låst till layouten i den mallen du valt utan du kan nu fritt lägga till och ta bort olika “sektioner” på din hemsida. Genom att skräddarsy varje sektion skapas nya möjligheter!

Samtidigt som vi släpper sidsektioner lanserar vi också 10 nya mallar. De nya mallarna har skapats för att göra ditt val av layout enklare och för att du fullt ut ska kunna nyttja möjligheterna med de ny sidsektionerna.  
 

De nya sidsektionerna gör det möjligt att enkelt lägga till och plocka bort sektioner i din valda mall. Klicka på “+” eller “sektion” för att lägga till nya sektioner (rader) eller för att förändra blocken i vald sektion.
 

I och med de nya sidsektionerna kan du dessutom välja att ha olika bakgrundsbilder för olika sektioner.  Se bild ovan.

Logga in och testa de nya funktionerna och mallarna nu!

//Johanna Bohlin
Community Manager