Nya möjligheter att förhandsgranska

Idag lanserar vi en ny funktion för förhandsvisning som underlättar redigeringen av din hemsida. Nu behöver du inte längre publicera hemsidan för att se hur eventuella redigeringar kommer att se ut. Det räcker att klicka på förhandsgranska!
Tidigare hette knappen “Besök hemsidan” och har nu bytts till “Förhandsgranska”. Vill du besöka den publicerade hemsidan så trycker du antingen på publicera och länken som då dyker upp eller så klickar du på din hemsidelänk i inställningspanelen som du når längst nere till höger.

För att återgå till redigeringsläget klickar du på krysset uppe i högra hörnet. Se bild nedan.
Logga in här för att redigera din hemsida och för att testa den nya funktionen.
 

//Johanna Bohlin
Community Manager

Idag lanserar vi en ny funktion för förhandsvisning som underlättar redigeringen av din hemsida. Nu behöver du inte längre publicera hemsidan för att se hur eventuella redigeringar kommer att se ut. Det räcker att klicka på förhandsgranska!

Tidigare hette knappen “Besök hemsidan” och har nu bytts till “Förhandsgranska”. Vill du besöka den publicerade hemsidan så trycker du antingen på publicera och länken som då dyker upp eller så klickar du på din hemsidelänk i inställningspanelen som du når längst nere till höger.

För att återgå till redigeringsläget klickar du på krysset uppe i högra hörnet. Se bild nedan.

Logga in här för att redigera din hemsida och för att testa den nya funktionen.
 

//Johanna Bohlin
Community Manager