Hemsida24 kvittrar och twittrar i sociala medier

Från och med augusti månad har vi på Hemsida24 en ny Community Manager. Vår Community Manager, Johanna Bohlin, kommer du att hitta på våra sociala medier, framförallt Twitter, Facebook och på vår blogg (som du nu läser).
Hej!
Då var det dags för mig att bli en del av Hemsida24s härliga gäng. I min roll som Community Manager kommer jag bland annat att ansvara för våra sociala medier och för allt material som publiceras i vår blogg.

Ett spännande forum som jag gärna vill möta dig i är på Twitter. Jag tror och hoppas att vi kan få igång många spännande diskussioner som kan utveckla både oss och dig. Följ oss på Twitter.

För dig som inte redan följer oss på Facebook så hittar du oss här, Facebook Hemsida24. På Facebook får du alla uppdateringar om nya blogginlägg och annat kul som händer på Hemsida24. Det är också här vi kommer att försöka hitta våra kandidater till “Månadens hemsida” som kommer att vara ett stående inslag i bloggen framöver.

Supportärenden kommer som vanligt att hanteras av vår support och inte i våra sociala medier.

Ta hand om dig så hörs och ses vi mer snart!
 

//Johanna Bohlin
Community Manager

Från och med augusti månad har vi på Hemsida24 en ny Community Manager. Vår Community Manager, Johanna Bohlin, kommer du att hitta på våra sociala medier, framförallt Twitter, Facebook och på vår blogg (som du nu läser).

Hej!
Då var det dags för mig att bli en del av Hemsida24s härliga gäng. I min roll som Community Manager kommer jag bland annat att ansvara för våra sociala medier och för allt material som publiceras i vår blogg.

Ett spännande forum som jag gärna vill möta dig i är på Twitter. Jag tror och hoppas att vi kan få igång många spännande diskussioner som kan utveckla både oss och dig. Följ oss på Twitter.

För dig som inte redan följer oss på Facebook så hittar du oss här, Facebook Hemsida24. På Facebook får du alla uppdateringar om nya blogginlägg och annat kul som händer på Hemsida24. Det är också här vi kommer att försöka hitta våra kandidater till “Månadens hemsida” som kommer att vara ett stående inslag i bloggen framöver.

Supportärenden kommer som vanligt att hanteras av vår support och inte i våra sociala medier.

Ta hand om dig så hörs och ses vi mer snart!
 

//Johanna Bohlin
Community Manager