Uppdaterad blockram

I förra veckan uppdaterade vi blockramen för bilder. Tanken med uppdateringen är att förenkla hur du arbetar med verktyget och se till så att blockets inställningspanel inte ligger i vägen för andra delar av hemsidan.
På bilden ovan visas hur redigeringsknapparna numer återfinns uppe till höger i blockramen istället för den tidigare placeringen som var i nederkant. De funktioner som finns i ovankant av  blockramen är numer; inställningar, kopiera/flytta och radera. Övriga inställningar för bilder är flyttade och hittas i sidopanelen.

Vi hoppas att denna förändring förenklar ditt arbete med blocken ytterligare. Logga in och kika gärna hur det ser ut!

Har du frågor eller funderingar kring blockramen så är du som vanligt välkommen att kontakta support.
 

//Johanna Bohlin
Community Manager

I förra veckan uppdaterade vi blockramen för bilder. Tanken med uppdateringen är att förenkla hur du arbetar med verktyget och se till så att blockets inställningspanel inte ligger i vägen för andra delar av hemsidan.

På bilden ovan visas hur redigeringsknapparna numer återfinns uppe till höger i blockramen istället för den tidigare placeringen som var i nederkant. De funktioner som finns i ovankant av  blockramen är numer; inställningar, kopiera/flytta och radera. Övriga inställningar för bilder är flyttade och hittas i sidopanelen.

Vi hoppas att denna förändring förenklar ditt arbete med blocken ytterligare. Logga in och kika gärna hur det ser ut!

Har du frågor eller funderingar kring blockramen så är du som vanligt välkommen att kontakta support.
 

//Johanna Bohlin
Community Manager