Nya menyfärger i mobilvyn

Nu är det möjligt att sätta din egen personliga touch på menyfärgen i din mobilvy.
Som du säkert sett så har vi nu gjort det enkelt för dig att byta och välja färg på din meny i mobilformatet för din hemsida.

Tidigare har det inte varit möjligt att ändra menyfärgen som varit grå. MEN i och med den nya funktionen kan du anpassa och skräddarsy valet av färg i menyn så att den matchar resterande delar av din hemsida.

Gör så här:
1. Välj mobilvy

2. Välj färg under menyfärg alt skriv in din färgkod

3. Klicka på “klar” och publicera

När du känner dig nöjd med ditt val av färg kommer undermenyn att anpassas och presenteras i en något ljusare nyans. Färgen på ditt typsnitt kommer att korrigeras så att den stämmer överens med resterande färgval. Enkelt att förändra, mer tilltalande för ögat.

Logga in och ändra menyfärg nu!

Nu är det möjligt att sätta din egen personliga touch på menyfärgen i din mobilvy.

Som du säkert sett så har vi nu gjort det enkelt för dig att byta och välja färg på din meny i mobilformatet för din hemsida.

Tidigare har det inte varit möjligt att ändra menyfärgen som varit grå. MEN i och med den nya funktionen kan du anpassa och skräddarsy valet av färg i menyn så att den matchar resterande delar av din hemsida.

Gör så här:
1. Välj mobilvy

2. Välj färg under menyfärg alt skriv in din färgkod

3. Klicka på “klar” och publicera

När du känner dig nöjd med ditt val av färg kommer undermenyn att anpassas och presenteras i en något ljusare nyans. Färgen på ditt typsnitt kommer att korrigeras så att den stämmer överens med resterande färgval. Enkelt att förändra, mer tilltalande för ögat.

Logga in och ändra menyfärg nu!