Att få tiden att räcka till kan vara en utmaning för många företagare. Om du känner igen dig finns det hjälp att få – genom att anlita någon av våra konsulter. Våra utvalda Hemsida24-konsulter är erfarna proffs på att designa hemsidor och kan hjälpa dig med din digitala närvaro. Kanske behöver du hjälp med design eller text och bild på hemsidan, sökmotoroptimering, konvertering eller något annat?

konsulter, hemsida24, hemsida24-konsulter, hjälp med hemsidan
Läs resten av inlägget »

Du vet säkert redan att det är viktigt att din hemsida är mobilanpassad. Men vet du hur du gör? I mars körde vi webbinarium med konsulten Anna Åxman som byggt över 120 (!) hemsidor med Hemsida24. Då delade hon med sig av alla sina bästa tips för att mobilanpassa hemsidor med Hemsida24. Missade du det? Ingen fara, nu kan du se den inspelade versionen.

Anna Åxman och Sara från Hemsida24 under inspelningen av webbinariet.
Anna Åxman och Sara från Hemsida24 under inspelningen av webbinariet.
Läs resten av inlägget »

Ibland behövs det en hjälpande hand när du arbetar med hemsidan och stöter på patrull. Det kan vara frågor som exempelvis rör en specifik funktion, hur du lägger till ett bildblock eller en fråga om ditt abonnemang. Här har vi samlat några bra tips som kan vara bra att tänka när du behöver snabb hjälp av vår support!

support, hemsida24, hjälp
Läs resten av inlägget »

Anna Åxman driver en egen SEO- och webbyrå och har byggt över 120 (!) hemsidor med Hemsida24. Hon är dessutom grym på att mobilanpassa sina hemsidor – en viktig framgångsfaktor idag! Därför är vi oerhört glada att kunna bjuda in er alla till ett webbinarium där Anna delar med sig av sina allra bästa tips. Den 28 mars kl 11.00 kör vi igång. Ta chansen, anmäl dig du också!

anna åxman, mobilanpassa hemsida, hemsida24
Läs resten av inlägget »

Att driva företag innebär många möjligheter. Med en smart affärsmodell kan du analysera din verksamhet och identifiera de delar du behöver jobba mer på. Du kan också använda affärsmodellen som ett underlag för att presentera din idé eller i diskussion om finansiering. Vår gästbloggare Emilia på Nystartad.se delar här med sig av sina tips på hur du kan utveckla ditt företag med hjälp av verktyget Business Model Canvas.

nystartad.se, business model canvas, affärsmodell
Läs resten av inlägget »

Vår senaste nyhet har vi lanserat för dig som har abonnemang E-butik. Med den senaste nyheten i e-butiken kan dina kunder nu addera en kommentar på en specifik vara innan de klickar hem sin beställning i kassan. Det underlättar både för dig och dina kunder, om de exempelvis vill gravera in en text på en klocka eller ett smycke. Så här lägger du till ett kommentarsfält på dina produkter!

e-butik, produktkommentar, hemsida24
Läs resten av inlägget »

De senaste åren har influencers blivit en allt vanligare kanal att använda för att skapa slagkraftig marknadsföring till företagets målgrupp. Är du fortfarande tveksam och kanske inte helt övertygad? Då ska vi berätta varför influencers är något för dig och din marknadsföring. Nu ger vi dig argumenten till varför du ska använda dig av influencers för att få fler kunder.

influencer, hemsida24, marknadsföring
Läs resten av inlägget »

Vi tycker det är jätteroligt att så många kunder tipsar sina vänner om Hemsida24, men glöm inte att du också kan tjäna en slant på att göra det. Med vårt bonussystem får du som rekommenderar oss till någon du känner, möjlighet att få gratis månader till din hemsida. Så känner någon som skulle behöva en hemsida? Tipsa dem & du får gratis månader!

hemsida24, bonussystem, tipsa en vän
Läs resten av inlägget »

Vi på Hemsida24 är så glada att ni kunder gärna delar med er av era tankar och idéer till oss. En ökad förståelse gör att vi kan göra ett bättre jobb. Som ett led i ett större utvecklingsarbete skulle vi nu vilja bjuda in några av er kunder till en förmiddag där vi pratar om era förväntningar och önskningar på ett hemsideverktyg. Vill du vara med och påverka hur framtidens hemsideverktyg ska se ut? Läs vidare och anmäl ditt intresse!

hemsida24, framtidens hemsideverktyg, fokusgrupp
Läs resten av inlägget »

Vår vän Filip Ljungberg, som är äventyrare, föreläsare och entreprenör, spelade in en film åt oss som du nu har möjlighet att ta del av. I filmen delar Filip med sig av sina tips på hur du genom att våga utmana ditt tankesätt kan växa både som person och företagare. Ta chansen att lyssna – du får massor av inspiration och konkreta tips på hur du kan ta ditt företagande ett ytterligare steg framåt. Missa inte det!


 

Läs resten av inlägget »

Sök

Senaste inlägg

Topplistan

Bloggarkiv

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.