Varför inte ge ditt företag eller någon som du tycker om lite extra lite denna vecka? Eftersom vi älskar både hemsidor och bra priser ger vi dig 30% rabatt på valfritt nytt årsabonnemang hos oss. Så passa på och köp ett årsabonnemang nu! Glad Alla Hjärtans dag önskar gänget på Hemsida24!

Läs resten av inlägget »

Just nu ger vi dig marknadens bästa pris på .SE-domäner – endast 5 kronor. Passa på att säkra upp dina domäner till din hemsida samtidigt som du tjänar 144 kronor per domän. Erbjudandet gäller endast till och med den 27 januari, så gör din deal idag!

Läs resten av inlägget »

I omröstningen på vår hemsida röstade ni fram en solklar vinnare – möjligheten att fixera menyn/sidhuvudet på din hemsida. Det innebär att du kan välja om menyn ska följa med när besökaren skrollar på din hemsida. På så sätt kan dina besökare enkelt navigera och klicka sig vidare, oavsett var de befinner sig på hemsidan. Här berättar vi hur du går tillväga för att fixera menyn på din hemsida!

Läs resten av inlägget »

Affiliatemarknadsföring kan vara ett enkelt sätt för dig att tjäna pengar på. Det du behöver göra är att se till att skapa en hemsida som kan generera pengar dygnet runt och på så vis ge dig en extra inkomst. Men vad är det egentligen och hur gör du för att lyckas på bästa sätt? Här berättar vi mer om vad det innebär och ger dig tips på hur du går tillväga för att lyckas med din affiliatemarknadsföring!

Läs resten av inlägget »

Nu kan du enkelt skapa upp till 4 olika annonser i Hemsida24 Annonsera. Varje annons har sin egen text, sina egna sökord och pekar mot en egen hemsideadress (URL). Detta gör att det blir enklare för dig att fokusera på mer än ett område i din annonsering och samtidigt få ännu mer pricksäkra annonser = fler besökare & fler kunder. Logga in och testa du med!

hemsida24 annonsera, google
Läs resten av inlägget »

Ett nytt år innebär nya spännande möjligheter. I år kanske du ska starta ett nytt företag eller ett nytt projekt? Då ger vi dig nu en riktig kickstart till din hemsida – 50% rabatt på ett valfritt nytt årsabonnemang. Erbjudandet gäller för dig som väljer att bli kund eller för dig som vill skapa ytterligare en hemsida. Ta del av erbjudandet senast den 10 januari!

hemsida24, abonnemang, erbjudande, hemsida
Läs resten av inlägget »

Passa på och köp en eller flera .NU-domäner nu och betala bara 9 kronor per domän. Erbjudandet gäller fram till och med den 30 december. Se till att ta del av erbjudandet just nu och säkra domänerna till din hemsida samtidigt som du sparar 140 kronor per domän!

hemsida24, domäner, .NU-domän
Läs resten av inlägget »

Vi önskar dig en riktigt God Jul och vill med det passa på att ge dig något lite extra i julklapp – 50% på valfritt årsabonnemang! Erbjudandet gäller för dig som väljer att bli kund, ej förnyelse av befintligt abonnemang. Varför inte ge en hemsida i julklapp till någon som du tycker om? Vårt julerbjudande gäller fram till och med den 30 december – så passa på!

Läs resten av inlägget »

Just nu ger vi dig en “favorit i repris”, nu kan du nämligen köpa .SE-domäner till din hemsida för endast 9 kronor. Så om du vill säkra upp dina domäner till din hemsida? Ja, då ska du passa på just nu och spara 140 kronor! Men kom ihåg, erbjudandet gäller endast till och med den 23 december. 

hemsida24, domän, domäner, erbjudande
Läs resten av inlägget »

Black Friday är här och det vill vi såklart fira med ett kanonerbjudande till dig! Du får därför 50% rabatt på första fakturan när du köper ett valfritt årsabonnemang hos oss mellan den 23-26 november. Så passa på och beställ ett ytterligare abonnemang till en ny hemsida eller tipsa dina vänner och ta del av årets deal du med!

hemsida24, black friday, erbjudande
Läs resten av inlägget »

Sök

Senaste inlägg

Topplistan

Bloggarkiv

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.