Våra Medarbetare - Hemsida24

Utvecklas i av företagare
för företagare

Vi stödjer bland annat dessa organisationer

Plan

Plan Sverige är en del av den internationella barnrättsorganisationen Plan med verksamhet i 50 länder i Latinamerika, Afrika och Asien. Under 2013 arbetade Plan i 90 229 samhällen som totalt har 165 miljoner invånare, varav 78 miljoner är barn.

Läs mer...

WWF

Med fler än fem miljoner supportrar är WWF en av världens ledande ideella naturvårdsorganisationer med projekt i mer än 100 länder. Verksamheten finansieras till största delen med gåvor från allmänheten.

Läs mer...

Ung Företagsamhet (UF)

Ung Företagsamhet är en ideell och obunden utbildningsorganisation med syftet att tillsammans med skolan införa entreprenörskap och ett engagerat näringsliv i utbildningssystemet. Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

Läs mer...

Högskolan i Halmstad

Högskolan i Halmstad delar årligen ut två stipendier för "Bästa examensarbete på Webbdesignprogrammet" samt "Bästa examensarbete på IT-forensikprogrammet". Varje stipendium är på 10 000 kr och delas ut i samband med Utexpo som körs varje år på högskolan.

Läs mer...

Venture Cup

Venture Cup är Sveriges ledande tävling för de som vill utveckla sin affärsidé till ett framgångsrikt affärskoncept och starta företag. Årligen delas 1,8 miljoner svenska kronor ut till nytänkande affärsidéer och entreprenörer för att bidra till en hållbar svensk tillväxt.

Läs mer...

Carl Henrik, utvecklare och bågskytt

Carl Henrik Gidensköld (Calle) jobbar som utvecklare på Hemsida24 och är en av de bästa i världen på bågskytte. Totalt har Calle 14 individuella SM-medaljer varav 9 av dessa är guldmedaljer. Calle var dessutom med och vann VM-brons i lag i mars 2014.

Läs mer...

Projekt Nepal

Projekt Nepal är en ideell förening med syfte att stödja ett kulturellt och pedagogiskt utbyte mellan svenska skolor och skolor i Nepal. Under 15 år har föreningen samlat in över 1 300 000 kr till skolans verksamhet, dels genom att förmedla fadderbarn och dels genom riktat stöd till olika projekt.

Läs mer...

Missing People

Missing People Sweden är en ideell förening som publicerar efterlysningar och hjälper polis och anhöriga med att arrangera skallgångar när personer försvinner spårlöst. Verksamheten startade i januari 2012 och har sedan dess hjälpt anhöriga med efterlysningar, skallgångar, dykningar och hundspårning runt om i Sverige.

Läs mer...

Nallesresa.se

Nalles Resa är en liten och helt ideell organisation, som drivs av Per-Erik Ottosson och Susanne Ottosson tillsammans med volontärer; far och dotter med ett brinnande engagemang för att glädja och stötta svårt sjuka barn och deras anhöriga när livet blivit svårt.

Läs mer...

Ung Drive

UngDrive® ett glödhett utbildningskoncept där många unga entreprenörer tillsammans hjälps åt för att fler ungdomar runt om i Sverige och världen ska få möjlighet att utvecklas till mer driftiga individer och leva enligt mottot; Dröm stort, börja smått.

Läs mer...

Ring oss på 035-2960390!