Om oss - Hemsida24

Utvecklas i av företagare
för företagare

Om Hemsida24

Hemsida24 är ett internetbaserat verktyg för att skapa hemsidor och e-butiker. Du får ett professionellt resultat samtidigt som du har full kontroll och kan uppdatera hemsidan från vilken dator som helst.

Idag använder fler än 14 000 svenska företag vårt hemsideverktyg för att bygga, administrera och anpassa sina hemsidor.

Vårt team består av 20 personer med kunskaper inom allt från programmering till produktutveckling och design. Vi jobbar alltid stenhårt för att den hemsida du bygger med vårt verktyg idag ska kännas fräsch och aktuell i många år framåt.

Våra värderingar

Bygg en kärleksfull gemenskap

Vi skapar en positiv familjekänsla där vi ser mer än bara en arbetskollega. Det skapar öppna och ärliga relationer som vi kan vara trygga i.

Överträffa förväntningar

Vi nöjer oss inte med att möta dina förväntningar. Vi vill överträffa dem genom att leverera på topp inom alla områden.

Uppmuntra kreativitet

Vi är ett kreativt gäng med massor av idéer. Därför är det en självklarhet för oss att fånga upp och stimulera den kreativitet som gror bland våra kunder.

Tänk långsiktigt

Som entreprenörer blickar vi alltid framåt. Vi låter oss inte distraheras av tillfälliga trender med kort bäst-före-datum.

Gör mer med mindre

Vi är noga med att prioritera vad vi gör med vår tid. Vår tid är begränsad och genom att välja vad vi gör så kan vi också åstadkomma mer meningsfullt arbete.

Vår historia

Vi lanserade Hemsida24 under 2008. Tjänsten är i ständig utveckling och såväl antalet kunder som personalstyrkan har växt snabbt sedan starten.

Prova gratis
i 30 dagar

Inget betalkort krävs.

Ring oss på 035-2960390!