Pris till grundarna av Hemsida24

Mikael och Ludvig, grundarna av Hemsida24, tog igår emot priset för Årets Unga Entreprenör Väst. De tilldelades priset för “sin förmåga att utveckla produkter och tjänster som sysselsätter människor, samt bidrar till nytta för kunden”.Priset delades ut av Founders Alliance som utser de främsta entreprenörerna i Sverige, i kategorierna Årets Grundare, Årets Entreprenörsföretag och Årets Unga Entreprenörer.

Mikael och Ludvig, grundarna av Hemsida24, tog igår emot priset för Årets Unga Entreprenör Väst. De tilldelades priset för “sin förmåga att utveckla produkter och tjänster som sysselsätter människor, samt bidrar till nytta för kunden”.

Priset delades ut av Founders Alliance som utser de främsta entreprenörerna i Sverige, i kategorierna Årets Grundare, Årets Entreprenörsföretag och Årets Unga Entreprenörer.