Hemsida24 Annonsera – nu kan du enkelt skapa flera annonser!

Nu kan du enkelt skapa upp till 4 olika annonser i Hemsida24 Annonsera. Varje annons har sin egen text, sina egna sökord och pekar mot en egen hemsideadress (URL). Detta gör att det blir enklare för dig att fokusera på mer än ett område i din annonsering och samtidigt få ännu mer pricksäkra annonser = fler besökare & fler kunder. Logga in och testa du med!

hemsida24 annonsera, google

Vi tycker det ska vara enkelt att annonsera och tack vare Hemsida24 Annonseras  nya funktion med multipla annonser blev det just ännu enklare! Den nya funktionen gör att du kan annonsera flera specifika varor eller tjänster samtidigt och för olika sökord, vilket hjälper din synlighet på Google.

Vill du skapa flera annonser i Hemsida24 Annonsera?
 

Så här gör du:

  1. Logga in på ditt konto i Hemsida24 och klicka på “Annonsera” i huvudmenyn  längst ner till höger.  
  2. Klicka sedan på “Hemsida24 Annonsera” och sedan på ”Er Annonsering” i menyn.
  3. Bredvid rubriken “Min annons” kan du klicka på “+ Ny annons” för att skapa en eller flera annonser (max 4 stycken).


Är du redan igång med din annonsering i Hemsida24 Annonsera föreslår vi att du bums loggar in och nyttjar den nya funktionen! Vill du istället veta mer och vad det innebär innan du skapar ett konto så kan du läsa mer via länken nedan. 

Senaste inlägg

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.