Webbinarium 28 mars: Anna Åxmans bästa tips för att mobilanpassa din hemsida

Anna Åxman driver en egen SEO- och webbyrå och har byggt över 120 (!) hemsidor med Hemsida24. Hon är dessutom grym på att mobilanpassa sina hemsidor – en viktig framgångsfaktor idag! Därför är vi oerhört glada att kunna bjuda in er alla till ett webbinarium där Anna delar med sig av sina allra bästa tips. Den 28 mars kl 11.00 kör vi igång. Ta chansen, anmäl dig du också!

anna åxman, mobilanpassa hemsida, hemsida24


Ett webbinarium är en digital föreläsning som du kan ta del av var du än befinner dig. Du kan också chatta med oss under tiden och få svar på just dina frågor och funderingar. På just detta webbinariet kommer du att få en mängd värdefulla tips på hur du kan mobilanpassa din Hemsida24-hemsida.


Tillfället har redan varit, men du kan kika på det inspelande webbinariet i efterhand
 


 

Senaste inlägg

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.