Tips & trix till dig som ska starta eget

Funderar du på att starta eget företag eller har du precis gjort det? Att ensam starta företag kan vara klurigt och precis som med mycket annat finns det uppförs- och nedförsbackar. 

För att du ska undvika de vanligaste minorna och snabbare komma igång med ditt företag och din försäljning har vi en del tips och trix som hjälper dig att bygga upp ett framgångsrikt företag!
 

starta eget, driva eget, hemsida, hemsida24, utmaningar

Det ska vara kul att driva eget!

Att driva eget företag ska såklart vara roligt och givande men innan företaget börjar betala tillbaka och gå med vinst har du en del arbete framför dig. Det gäller att du prioriterar rätt saker och har ett hum om hur du i början bäst investerar din tid och dina pengar.

I den här serien “Tips & trix för dig som ska starta eget” går vi igenom uppstartsfasen för ditt företag och vad du bör lägga tid på. En annan bit som är oerhört viktig är hur du får till din första försäljning och också hur du som person kan utvecklas till en bättre säljare.  

Många som startar företag gör det på egen hand och, framförallt då, uppstår det en del utmaningar – utmaningar som det givetvis finns bra lösningar på. Vad gäller utmaningarna kan det vara bra att ta tag i dem direkt så att du inte skjuter dem på framtiden för att de i stunden verkar svåra.
 

Gör en sak i taget och det viktigaste först.


I PDF:en, “Tips & trix för dig som ska starta eget”, hittar du bra tips när du ska starta företag eller när du precis kommit i gång med ditt företag.  

Jag rekommenderar att du laddar hem serien. Läs igenom de olika delarna och ringa in de tips som du tycker är bra. Utvärdera sedan de tips du har ringat in för att se vilka som passar bäst för din verksamhet. Förhoppningsvis hittar du några tips som snabbare får ditt företag på fötter.

Lycka till!


Nedan kan du ladda ner “Tips & trix för dig som ska starta eget”


// Johanna Bohlin
Community Manager

Senaste inlägg

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.