Gör ett bra första intryck på dina kunder!

Visste du att du har 3 sekunder på dig att göra ett första intryck på din besökare innan han eller hon har bildat sig en uppfattning om dig och ditt företag?

För att du ska kunna göra ett riktigt bra första intryck på dina besökare och för att få dem att klicka sig vidare på din hemsida har vi tagit fram en serie i fyra delar.

I pdfen som du hittar på denna sida kan du läsa mer om hur du tar fram en unik logotyp, hur du arbetar med bilder och struktur samt hur du skriver bra rubriker. Ladda hem pdfen och läs igenom tipsen!


Du får bara en chans

I många fall får du bara en chans att göra ett första intryck på en potentiell kund.
Du vet själv hur det är när du söker en specifik tjänst eller produkt och du jämför alternativen du hittar på Google. Vad är det då som avgör? Jo, i majoriteten av fallen är ditt beslut baserat på det första intrycket du får när du besöker en hemsida.

Med det sagt så säger det sig själv hur stor roll det första intrycket på din hemsida spelar för att få dina besökare till betalande kunder.

I pdfen, “Så skapar du ett gott första intryck på din hemsida”, hittar du bra tips och trix för hur du kan påverka det första intrycket för dina besökare.

Ladda hem den, skriv ut den eller läs den online, men ta dig tiden att gå igenom de olika delarna och se över vilket första intryck du förmedlar på din hemsida!

Ladda ner pdfen “Så skapar du ett gott första intryck på din hemsida”:
 

 

// Johanna Bohlin
Community Manager

 

Senaste inlägg

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.