Nytt utseende på blocken

Vi har ändrat utseendet på inställningarna för samtliga block och gjort det enklare att använda dem. Det är samma funktioner som tidigare, men designen har ändrats. Läs mer och se bilder på förändringen.

Vanliga funktioner

Kommentarer

Etiketter: information
  • Fnsterdörrar • 30 juli 2013 20:22:35
    Hej. Jag har gått igenom de mesta på nätet när det gäller funktioner, hur lätt det är att använda sig av olika funktioner, design, flexibilitet och jag måste säga att Just nu så är Ni bäst! Därför använder jag Er. Tack för att ni finns!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.