Inget mer stöd för IE8

30 april slutar vårt verktyg att fungera i Internet Explorer 8. Det är en gammal webbläsare som väldigt få använder idag. Din publicerade hemsida kommer fortfarande att fungera i IE8. Om du använder IE8 måste du uppdatera till en ny webbläsare för att kunna redigera din hemsida. 

I dagsläget är det endast 5,43% av besökarna till www.hemsida24.se som använder IE8, och ännu färre i vårt verktyg. Istället för att lägga mycket tid på att få nya funktioner att fungera med IE8 kan vi istället fokusera på att förbättra Hemsida24 ytterligare för dagens webbläsare.

 

Du som fortfarande använder IE8 kommer att få en uppmaning om att uppgradera din webbläsare när du loggar in.

Etiketter: information

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.