Planerat underhåll: Hemsida24 uppgraderar sin infrastruktur

På grund av den snabba tillströmningen av nya kunder behöver vi på Hemsida24 uppgradera vår infrastruktur. Uppgraderingen leder till att vi kan ha fler samtidiga användare i systemet och att vi kan fortsätta växa framöver.

 

Underhållet är planerat till torsdag den 7/2 kl 02.00 - 06.00. Under den tiden kommer både redigeringsverktyget och våra kundhemsidor ligga nere, inkl. vår egen hemsida. Våra namnservrar ska inte påverkas av bytet vilket gör att e-posten ska fortsätta fungera hela tiden.

 

Vi har lagt underhållet nattetid så att så få som möjligt ska påverkas. I bästa fall blir vi också klara i förtid.

Det finns en risk för driftsstörningar under torsdagen när vi trimmar in systemet men vi har förberett oss noga för att hålla dessa till ett minimum.

 

Varför måste allting ligga nere under underhållet?
Det vi gör är att flytta hela databasen bakom Hemsida24. Det är då kritiskt att all data är fryst, annars kommer vi tappa förändringar som görs under själva bytet.

 

Var kan jag hålla mig uppdaterad om hur arbetet fortskrider?
Håll koll på vår Facebook-sida (www.facebook.com/hemsida24) eller vår driftblogg (hemsida24.blogspot.com) för att se hur arbetet fortskrider och för att läsa om eventuella komplikationer.

 

Vi är givetvis ledsna för det besvär som detta orskar dig som kund. Samtidigt gör vi ju detta för att du som kund ska få en stabil och säker drift i framtiden.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.