Vinn en iPad - Skapa en gratis hemsida

Vill du vinna en iPad och samtidigt göra någon glad? Snart är det Alla hjärtans dag, en tid på året då vi vill sprida värme till våra nära och kära. Skapa en gratis hemsida till någon eller något du tycker om och var med och tävla om en iPad!

Det enda du behöver göra är att bygga en ny gratis Hemsida24-hemsida som en hyllning till någon eller något du tycker om, och skicka in hemsidans adress i tävlingen på Facebook.

 

Klicka här för att komma till tävlingen

 

Etiketter: händelse tävling

Kommentarer

 • Alexandra • 3 april 2013 20:16:37
  Hej

  Jag undrar om tävlingen fortfarande pågår, det står ingenting om när sista inlämnings dag är eller vilka bidrag som är med.

  Mvh Alexandra
 • per blom • 29 januari 2013 23:15:35
  tack för en hemsida
 • Lina • 29 januari 2013 20:48:02
  Hemsidans syfte är att stötta nya sociala företag. Idag när arbetsmarknaden hårdnar är det viktigt att stödja nya alternativ. Socialt företagande är en innovativ lösning där man själv tar makten över sin arbetssituation och skapar sig ett jobb i ett eget socialt företag. Tillsammans med andra hjälps man åt och de sammanlagda kompetenserna gör företaget konkurrenskraftigt. Men viktigast av allt, man skapar en hållbar arbetssituation där värden som gemenskap, delaktighet, demokrati och omtanke väger tyngre än snabba vinster. Framtidens företagande som vi vill hjälpa till att stötta!
 • Hej Lina
  Du är med och tävlar genom att skicka in länken till din hemsida i tävlingen på Facebook. Det gör du här: http://bit.ly/VivBZg
  /Hemsida24

  31 januari 2013 08:31:51

 • Lotta hallen • 29 januari 2013 20:34:19
  Jag vill att det står kabelhärvanhb på min hem sida
 • Anneli Johansson • 29 januari 2013 15:27:29
  Hej och välkommnadet är vacker och ljust här på hemsida24. Jag är mamma till en kille på snart 18 år och har precis loggat in mig på ett konto för att skapa en hemsida till min Lucas Andersson. Jag ser fram emot detta konto då jag älskar att se hur man bygger upp en sida på ett så enkelt sätt och jag verkligen tycker att era sidor är så vackra på alla sätt. Underbart vore det att ge bort en Ipad till min son som så länge önskat sig en sådan i present...:) Tack för att ni finns och gör oss glada med er fantastiska hjälp och till ett sådant billigt pris och underbara möjligheter//Anneli Johansson
 • Hej Anneli
  Du är med och tävlar genom att skicka in länken till din hemsida i tävlingen på Facebook. Det gör du här: http://bit.ly/VivBZg
  /Hemsida24

  31 januari 2013 08:32:04

 • hannah • 29 januari 2013 14:23:49
  Jag vill det mycket

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.